Magazin Kuruçeşme Açıkhava'da Serkan Kaya rüzgarı

Kuruçeşme Açıkhava'da Serkan Kaya rüzgarı

Paylaş
Kuruçeşme Açıkhava'da Serkan Kaya rüzgarı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Serkan Kaya, dün gece arabesk müziği Boğaz’a taşıdı. Kaya, enerji dolu sahnesiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen binlerce kişi, Serkan Kaya’nın unutulmaz şarkılarına doydu. Konser biletleri sold-out olan Kaya, alanı dolduran dört bin müzikseverin gönüllerinde iz bıraktı.

Kuruçeşme Açıkhava sahnesinin büyülü atmosferi, Serkan Kaya hayranlarının yoğun ilgisiyle doldu taştı. Dillerden düşmeyen ‘Yaradanım’ şarkısıyla sahneye çıkan Kaya, “Bu gece bana eşlik ederek keyif vereceksiniz. Ben de sizin istediğiniz şarkıları seslendireceğim. Hepiniz hoş geldiniz” sözleriyle müzikseverleri selamladı.

Haberin Devamı

BOĞAZ'DA MÜZİK ZİYAFETİ

‘Aşk Ne Demek’, ‘Mesele’, ‘Kalakaldım’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren arabesk müziğinin güçlü sesi, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı, gece boyunca hit şarkılarının yanı sıra arabesk ve Türk Halk Müziği'nin duayen isimlerinin eserlerine de yer verdi. Müslüm Gürses’ten ‘Kaç Kadeh Kırıldı’ dedi, Neşet Ertaş’ın ‘Gönül Dağı’ türküsüyle duygu dolu anlar yaşattı. Aşk şarkılarıyla romantizmi doruklara çıkaran ünlü sanatçı, ara ara eğlencenin dozunu da arttırdı. ‘Dım Dım Yar’ ve ‘Bahçe Duvarı’ şarkılarıyla yerinde duramayan müzikseverler doyasıya halay çekti.

SERKAN KAYA SEVGİSİ DENİZE TAŞTI

Serkan Kaya’nın sahne aldığı sırada tekneyle Kuruçeşme Açıkhava’ya yaklaşan hayranları renkli anlara sahne oldu. “Mesele şu ki sana olan sevdamız hiçbir zaman bitmez” yazılı pankartı açan müzikseverlere kayıtsız kalmayan Kaya, “Bu güzel sürprizinizi evime götüreceğim” sözleriyle teşekkürlerini etti.

Haberin Devamı

DUYGULANDIRAN İBRAHİM ERKAL SÜRPRİZİ

Serkan Kaya’nın müzikseverlere bir de sürprizi vardı. İbrahim Erkal'ın anısına ‘Hürmet’ albümündeki ‘Dönemem’ isimli parçasını seslendiren sanatçı, duygu dolu şarkının video klibini Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisiyle birlikte izledi.

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal’ı sahneye davet eden Kaya, “Ona tutkumuz çok büyüktü. Bizim kıymetlimiz, değerlimizdi. İbrahim Erkal’ı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. İyi ki var” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

2.5 saat sahnede kalan arabesk müziğin başarılı ismi, İstanbul’un eşsiz manzarasında doyumsuz müzik şölenini geride bıraktı.