Magazin Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son bölümünde neler oldu?

Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son bölümünde neler oldu?

Paylaş
Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman’ın son bölümünde neler oldu?

Kuruluş Osman dizisinin 88. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan son bölüme Gündüz beyin ölüm haberi damga vurmuştu. ATV ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde neler olacağı heyecanla beklenirken, dizinin takipçileri de sık sık ‘Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı?’ araştırması yapıyor…

Kuruluş Osman’ın son bölümü yine milyonlarca izleyiciyi ATV ekranlarında kilitledi. Osman Bey, son bölümde Gündüz Bey’in masumiyetini kanıtlamaya çalışırken, diğer yandan İnhisar’ı alma planları yaptı. Ancak beklenmedik düşmanlar ve olayların karşısında kalan Osman Bey’in bundan sonra ne yapacağı da merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kuruluş Osman’ın son bölümüne ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Usta, İbrahim Fakih rolünü ise Osman'a karşı oynamaya devam etmektedir. Oğuz'un Işığı Şeyh Edebalı de artık Nikola, Barkın ve Cornelia ile büyük bir şeytan üçgeni oluşturan Usta'nın ölüm defterindedir. Osman Bey bunca yaşananların karşısında bir de Cornelia'nın kumpasıyla Mari'yi öldürmekten suçlanan Gündüz Bey'in masumiyeti kanıtlamak zorundadır.

Osman Bey tüm bu olanlara rağmen fetih planlarını işletmeye devam eder. İnhisar, İnegöl'e açılacak olan kapıdır ve Osman Bey İnhisarı fethetmek için çalışmalarını sürdürür.

KURULUŞ OSMAN 88. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman’ın 88. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. ATV’nin resmi sitesinde fragman yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.