Magazin Leah Remini, Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde yaşananları anlattı

Leah Remini, Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde yaşananları anlattı

Paylaş
Leah Remini, Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde yaşananları anlattı

Hollywood bir süredir oyuncu Leah Remini'nin Scientology tarikatı ile ilgili itiraflarıyla sarsılıyor.. Kendisini de tıpkı birçok Hollywood ünlüsü gibi bu tarikata üye olan ancak sonradan ayrılan 45 yaşındaki Remini, kapalı kapılar ardındaki gerçekleri kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak olan Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology adlı kitabında anlattı

Remini kitabının tanıtım turları kapsamında katıldığı TV programları ve verdiği röportajlarda çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunlardan biri de Scientology'nin ileri gelenlerinden biri olan Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde tanık olduklarıyla ilgili anlattıkları.

Remini'nin iddia ettiğine göre, Cruise ve Holmes'un düğün gecesinde o sırada sadece 7 aylık olan Suri Cruise banyoda dakikalarca ağlamasına rağmen ne annesi ne de babası gidip onunla ilgilendi.



Remini o sırada olanları şöyle anlattı: "Cruise ve Holmes'un düğün yemeği sırasında kızları Suri banyoda yere yatmış ağlıyordu. Önce onunla kimse ilgilenmedi. Birkaç dakika sonra çocuğu kontrol etmeye gittiğimde aralarında Tom Cruise'un kız kardeşi, asistanı ve bir başka kadın öylece durmuş ona bakıyordu.Bebeği kucaklarına alıp ona biraz süt vermeleri için kadınları ikna ettim." Leah Remini, Cruise ve Holmes'un İtalya'daki düğününde evlatlık çocuklarıyla da vakit geçirme şansı bulduğunu belirtti.

Remini; Tom Cruise ile eski eşi Nicole Kidman'ın evlilikleri sırasında evlat edindikleri Bella ve Connor'ın anneleriyle görüşmek istemediklerini de belirtti.

Remini kitabında "Bella'ya annesini görüp görmediğini sorduğumda "zorlanmadıkça asla" diye cevap verdi" diye yazdı. Tom Cruise ile Katie Holmes ayrılığının temelinde yatanın da aktörün tarikata bağlılığı olduğu ileri sürülmüştü. Hatta Cruise'un Scientology baskısıyla bir yılı aşkın süredir kızı Suri'yle görüşmediği de iddialar arasında.

Haberin Devamı