Magazin Leyla Feray kimdir? Kaç yaşında? Annesi daha da ünlü bir isim!

Leyla Feray kimdir? Kaç yaşında? Annesi daha da ünlü bir isim!

Paylaş
Leyla Feray kimdir? Kaç yaşında? Annesi daha da ünlü bir isim!

Dün akşam Beyaz Show'un konuklarından biri olan Leyla Feray güzelliğiyle dikkat çekti. Peki programda neler yaşandı? Leyla Feray kimdir? Kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Bu hafta Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’un konukları Kardeşim Benim 2 filminin oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz’di.

Leyla Feray güzelliği ve sakinliği ile programda dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. Leyla Feray’ın annesi Lal Dedeoğlu, İstanbul’un büyük işletmecilerinden.



Lal Dedeoğlu

18 YAŞINA KADAR GECE DIŞARI ÇIKAMADI


Leyla Feray, herkes annesini tanıdığı için 18 yaşına kadar gece dışarı çıkamadığını ve arkadaşlarının gittiği yerlere kendisinin giremediğini fakat büyüse de şu an yine de evde olmayı tercih ettiğini söyledi. En çok kullandığı kelime: Aynen.

'KENDİMİ BİR ANDA SEKTÖRÜN İÇİNDE BULDUM'


Leyla Feray Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde okuyor. Leyla Feray oyunculukla ilgili sorular üzerine, ‘Oyunculuğu çok seviyorum, hep merakım vardı çevremde de çok oyuncu vardı. Kendimi bir anda sektörün içinde buldum. Herkes ‘Yapabilecek mi’ dedi ama çok sevdiğim için benim için problem olmadı’ dedi.

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN KAFASI KARIŞINCA...


Programa Didem Yıldırım adlı bir izleyici telefonla bağlandı. Pınar Deniz ile konuştuktan sonra Leyla Feray’a dönen izleyici, ‘Leyla Feray’ı bir ünlüye acayip benzetiyorum ama bir türlü çıkaramadım’ dedi. Leyla da izleyiciye kendisine benzetilen isimleri saymaya başladı. Beyazıt Öztürk araya girerek ‘Leyla sen de birine çok benziyorsun ünlülerden birine’ dedi. Leyla Feray da ‘İşte bunlar’ diye cevap verince herkes gülme krizine girdi.



LEYLA FERAY KİMDİR?


Leyla Feray, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’de tamamlayan Feray, oyunculuk hayatına 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Ben Onu Çok Sevdim adlı dizi ile başladı. Ardından Paşa Gönlüm adlı dizide 22 yaşındaki güzel bir kız olan Türkan karakterine hayat verdi. Daha sonra Üç Arkadaş adlı dizide Gül Peri karakterini canlandırdı. Genç oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Ayşe Sultan karakterini oynadı.

LEYLA FERAY'IN SEVGİLİSİ KİM?


Leyla Feray iki yıldır Serhat Teoman ile beraber. Serhat Teoman’ın, ‘Kardeşim Benim 2’ filmine destek olmak için sevgilisi Leyla Feray’ın fotoğrafını tercih etti.



Yakışıklı oyuncu, İnstagram'da yayınladığı kareye, "Kardeşim Benim 2 bugün sinemalarda. Çok keyifli bir yol filmi olmuş. Benden söylemesi" notunu düştü.
Leyla Feray da sevgilisinin paylaşımına kalp emojisiyle karşılık verdi.


KARDEŞİM BENİM 2 FİLMİNİN FRAGMANI


Haberin Devamı