Magazin MasterChef 1 Kasım 2022 kim kazandı? MasterChef'te ödül ne oldu?

MasterChef 1 Kasım 2022 kim kazandı? MasterChef'te ödül ne oldu?

Paylaş
MasterChef 1 Kasım 2022 kim kazandı? MasterChef'te ödül ne oldu?

Bu akşam ödül oyunu için yarışan MasterChef yarışmacıları, semt pazarından aldıkları ürünler ile yemek yaptılar. Birbirlerine bağlı olarak yarışan yarışmacılar arasında gergin dolu anlar yaşandı. Peki, MasterChef'te ödül ne oldu? MasterChef 1 Kasım kim kazandı?

Tv8 ekranlarının sevilerek izlene yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam ödül oyunu vardı. İki takım kaptanı, yanlarında 2'şer takım üyesi ile semt pazarından alışveriş yaparak bir misafir menüsü çıkarıldı. Peki, MasterChef'te ödül ne oldu? MasterChef 1 Kasım kim kazandı?

Haberin Devamı

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ödül mücadelesi nefes kesti. Mavi takım kaptanı Görkem ve kırmızı takım kaptanı Fatma Nur, alışılmışın dışında bir oyunla karşı karşıya geldi. İki takım da yemekler için mutfağa girmeden önce semt pazarından alışveriş yaptı. Jüri yarışmacılardan 5 farklı yemeğin olduğu misafir menüsü istedi.

Konsept gereği, kaptan iki kişi ile semt pazarına gidip verilen 250 TL bütçe ile alışveriş yaptı. Yemeklerin değerlendirilmesi sonucunda kazanan kırmızı takım oldu. Böylece kırmızı takım Cağ kebabı ödülünün sahibi oldu.

Kırmızı takım kendi arasında ödül için bir düelloya çıktı. Para ödülü aşamasında ise MasterChef bilgi yarışması yapılacak. Bilinen her soru başına yarışmacılar yeni bir ürün kazanacak. Her soru bir ürüne tekabül ediyor. Yarışmacılar, kazanılan ürünlerle bir yemek yapıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftanın ödülü olan 50 bin TL'yi Barış kazanmıştı. Son ikiye Barış ile Kıvanç kaldı ve bu haftanın ödülü ise Kıvanç'ın oldu.