Magazin MasterChef 13 Ekim 2022 dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayı kim oldu?

MasterChef 13 Ekim 2022 dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayı kim oldu?

Paylaş
MasterChef 13 Ekim 2022 dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de 100. bölüm yayınlanıyor ve takımlar dokunulmazlık için kıyasıya mücadele veriyor. Peki MasterChef 13 Ekim'de eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef Türkiye'de bugün hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor! Yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen Mavi ve Kırmızı takım MasterChef Türkiye'de eleme adayı olmamak için yarıştı. Nefes kesen mücadelenin ardından MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kaybeden takım arasından eleme adayları belirlendi. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve haftanın ilk eleme adayları...

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlan MasterChef Türkiye programının yeni bölümünde, mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Dokunulmazlığı alan takım ise mavi takım oldu.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bugün haftanın son dokunulmazlığını alan yarışmacı Burak Kaya oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Burak Kaya, 5. eleme adayı olarak Fatma Nur'un adı verdi. Yapılan oylama sonucu 6. eleme adayı ise Burak Revanbahş oldu.

Bu hafta eleme adayları ise şöyle;

1. Atike

2.Görkem

3. Çağatay

4. Kıvanç

5. Fatma Nur

6. Burak Revanbahş

Haberin Devamı