Magazin MasterChef 15 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

MasterChef 15 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Paylaş
MasterChef 15 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

MasterChef Türkiye'de bugün haftanın ilk takım yarışı oynandı. Büşra ve Metin kaptanlığında mücadele eden takımlar, bu akşam MasterChef'te ilk kez denen farklı bir oyun oynadı. Film ve dizilere damga vuran tatlıları bilmeye gayret eden yarışmacılar sonunda bu tatlıları en iyi şekilde yapmak için mutfakta yerlerini aldı. Jürilerin oylaması sonucunda kaybeden takımdan iki kişi eleme potasına girdi. Peki, MasterChef 15 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Kırmızı ve mavi takım yeni kaptanları ile haftanın ilk takım mücadelesinde nefes kesti. Peki, MasterChef 15 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE İLK TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Büşra ve Metin kaptanlığında yeni mavi ve kırmızı takımlar, salı akşamı ilk takım mücadelesinde rekabet etti. MasterChef jürisi takımlardan, beş faklı tatlının hangi film ve dizinin simgesi olduğunu bilmelerini istedi. en fazla doğru bilenen bu tatlıların yapımında 5 dakika verildi. Ardından yarışmacılar bu beş tatlıyı en iyi şekilde yapmak için tezgah başında geçti. Bu tatlılar ise; donat, havuçlu tarçınlı kek, krem brule, elmalı strudel ve cannoli oldu.

Tatlıları çıkaran mavi ve kırmızı takımın tabakları jüri tarafından değerlendirildi ve kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık yarışına çıktı.

Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda üç farklı çikolatadan (beyaz, bitter ve sütlü çikolata) yaratıcı bir tabak çıkarmak için efor sarf etti. Tabaklarının tadımı ardından Gamze, Büşra ve Fatma Nur son üçe kaldı ve dokunulmazlığı Büşra aldı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra, eleme potasına ilk olarak Tolga'yı gönderdi. Oylama sonucunda da ikinci eleme adayı Fatma Nur oldu.