Magazin MasterChef 17 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

MasterChef 17 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Paylaş
MasterChef 17 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

MasterChef Türkiye'de bugün haftanın ilk takım yarışı oynandı. Fatma Nur ve Ayaz kaptanlığında mücadele eden takımlar, bu akşam MasterChef'te Doğu Anadolu yemekleri yaptı. Jürilerin oylaması sonucunda kaybeden takımdan iki kişi daha eleme potasına girdi. Peki, MasterChef 17 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Kırmızı ve mavi takım yeni kaptanları ile haftanın ikinci takım mücadelesinde nefes kesti. Peki, MasterChef 17 Kasım 2022 dokunulmazlığı hangi takım aldı? MasterChef eleme potasına kim çıktı?

Haberin Devamı

BU HAFTA TAKIMLAR NASIL OLDU?

MAVİ TAKIM

Büşra (Kaptan),

Gamze,

Tolga,

Yağız,

Fatma Nur,

Barış

KIRMIZI TAKIM

Metin (Kaptan)

Görkem,

Kıvanç,

Ayaz,

Burak Kaya

TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan MasterChef’te haftanın ikinci takım oyununu kazanan ekip belli oldu. MasterChef jürileri, yarışmacılardan Doğu Anadolu Mutfağından yemekler istedi. Tabak değerlendirmesini ve oylamayı ise eski sezon yarışmacılarından Kerem, Esra, Mustafa ve Dilara yaptı. Jürinin değerlendirmeleri sonucunda kazanan kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Takım oyununda kırmızı takıma kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo Şef'in imza tabağını onunla birlikte yapmak için mutfağa girdi.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Gamze oldu.

ELEME POTASINE KİMLER GİRDİ?

17 Kasım oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın 3. eleme adayı Yağız olarak açıklandı. 4. eleme adayı ise henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı