Magazin MasterChef 30 Ekim 2022 kim elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

MasterChef 30 Ekim 2022 kim elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Paylaş
MasterChef 30 Ekim 2022 kim elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de bu akşam vedalaşma var. Hafta boyunca yarışan takımlar, takım oyununu kaybedince potaya gidecek ismi belirliyorlar. Toplamda 6 kişinin girdiği potadan bir kişi bu akşam elendi. MasterChef izleyicileri ise kimin gittiğini merak ediyor. Peki, MasterChef kim elendi? 30 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Bu hafta eleme potasına giren Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Büşra, Yağız ve Metin arasından birisi yarışmaya veda edecek. Peki, MasterChef kim elendi? 30 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?

Kırmızı ve mavi takım üyeleri, bir hafta mutfaktaki mücadelelerini bırakmadı. Ancak peş peşe mağlup olan ise kırmızı takım oldu. Kırmızı takımdan 6 isim eleme potasında pazar akşamı yarıştı. MasterChef jürisi potada olan Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin'nden ilk aşamada Brüksel lahanası ile yaratıcı ve leziz tabaklar istedi. Rekabetin had safhada olduğu oyun sonunda jüri tabakları değerlendirdi. Metin oyunun birincisi olurken Burak Kaya da ikinci seçildi. Oyunun üçüncüsü de Yağız oldu.

Tayfun, Büşra ve Serpilay son üçe kaldı ve son oyuna çıktı. Bu aşamada yarışmacılar şef tabağı yapıyor. Bu haftaki şef tabağı ise Somer Şef'ten geldi. Üç isim de elenmemek için Somer Şef'in Taş Havuz adlı tabağını en iyi şekilde yapmak için gayret etti.

Haberin Devamı

Üç ismin de tabakları değerlendirildi. Tayfun, Büşra ve Serpilay'ın tabağında hatalar ve eksikler vardı. Yaşanan talihsizliklere rağmen birinci olan Büşra oldu. Gözyaşlarına boğulan Serpilay'ın yanı sıra yarışmaya veda eden Tayfun oldu.