Magazin Masterchef All Star ilk takım oyunu oynandı! Çağatay'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Masterchef All Star ilk takım oyunu oynandı! Çağatay'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Paylaş
Masterchef All Star ilk takım oyunu oynandı! Çağatay'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Masterchef heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımın dokunulmazlık mücadelesinde yarıştığı Masterchef All Star'da kazanan takım belli oldu. Öte yandan Çağatay'ın rahatsızlığıyla ilgili Somer Şef dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Masterchef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta mavi takımın kaptanı Esra, kırmızı takımın kaptanı Alican oldu. Mavi ve kırmızı takım bu hafta Unesco tarafından belirlenen gastronomi şehirlerinin yemeklerini yaptı. Kazanan takım 4-3 ile Mavi oldu.

Haberin Devamı

Takım oyunu başlamadan önce geçtiğimiz günlerde de rahatsızlanan Çağatay ayakta durmakta güçlük çekti. Takım oyununa katılamayan ve şeflerden izin isteyen Çağatay, "Şef, geçen Azerbaycan'da bir rahatsızlık yaşadım. Onun devamı var şu anda. Durmakta zorlanıyorum. Gün boyu devam edecek gibi. Ciddi anlamda baklavadan sonra anladım ayakta dahi duramıyorum." dedi.

'DOKTOR RAPORUNA BAKACAĞIZ'

Çağatay daha sonra takım oyunundan ayrıldı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım tekrar yarışmak için stüdyoya geldi. Orada da Çağatay'ın olmaması dikkatleri çekti. Somer Şef yaptığı açıklamada, "Çağatay doktor muayeneye gitti. Bugün aramızda olmayacak. Yarın için durumuna bakacağız. Doktor raporuna bakacağız. Ayakta duramayacak kadar ciddi bir ağırısı var, siz de gördünüz. Her şeyin önemlisi seğlık. Bakalım rapor nasıl gelecek, doktoru ne diyecek. Muayeneden sonra gelen karara göre biz de doktorun kararı çerçevesinde kendi kararımızı vereceğiz hep beraber. Bugün Çağatay yarışmanın geri kalanına devam edemeyecek, yarın bakacağız artık." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ödül oyununda da Çağatay rahatsızlık geçirmişti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Masterchef'te kırmızı takımdan dokunulmazlık oyununu Kıvanç kazandı. Kıvanç ilk eleme adayı olarak Tahsin'in ismini verdi. Gamze ikinci eleme adayı oldu.