Magazin MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlarda kimler var?

MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlarda kimler var?

Paylaş
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlarda kimler var?

Her akşam saat 8'de TV8 ekranlarına gelen MasterChef Türkiye, birçok kişi tarafından merakla izlenen bir yarışma. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jürisi olduğu MasterChef Türkiye'de 90. bölümde yarışmacılardan çiğ köfte tarifi yapmalarını isterken, mavi ve kırmızı takımların nasıl oluşacağı merak konusu oldu. Peki, MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef Türkiye mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Tansiyonun hiç düşmediği MasterChef nefesleri kesmeye devam ediyor. Mavi takımın kaptanı olmak için kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı MasterChef'te, yeni hafta da takımların nasıl oluşacağı merak konusu oldu. Peki MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Ekim 2022 MasterChef Türkiye mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlar nasıl oluştu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI, MAVİ VE KIRMIZI TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

MasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı yaşanıyor. En güzel çiğ köfteyi Burak ve Çağatay yaptı. Kendi aralarında lokma tarifi yaparak yarışan yarışmacılardan Çağatay, en düzgün şekilde ve en çok lokma yapmayı başardı. Jüri değerlendirmeleri sonucunda mavi takım kaptanı bu akşam Çağatay oldu.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

 Mavi takım kaptanı olan Çağatay, kırmızı takım kaptanı olarak Burak Revanbahş'ı seçti.

Mavi takımda ise Çağatay'ın kaptanlığıyla Büşra, Metin, Burak Kaya, Atike, Yağız, Tolga, Serpilay var.

Kırımızı takımda ise Burak'ın kaptanlığıyla Gamze, Tayfun, Görkem, Kıvanç, Barış, Ayaz var.