Magazin MasterChef kim elendi? 23 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

MasterChef kim elendi? 23 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Paylaş
MasterChef kim elendi? 23 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de bu akşam vedalaşma var. Hafta boyunca yarışan takımlar, takım oyununu kaybedince potaya gidecek ismi belirliyorlar. Toplamda 6 kişinin girdiği potadan bir kişi bu akşam elendi. MasterChef izleyicileri ise kimin gittiğini merak ediyor. Peki, MasterChef kim elendi? 23 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Bu hafta eleme potasına giren Tayfun, Metin, Gamze, Atike, Tolga ve Fatma Nur arasından birisi yarışmaya veda edecek. Peki, MasterChef kim elendi? 23 Ekim 2022 bu hafta MasterChef elenen yarışmacı belli oldu mu? Bu hafta MasterChef'ten kim gitti?

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında kritik anlara sahne olan ve Mehmet, Danilo, Somer şeflerin liderliğinde yapılan zorlu oyunda potadaki eleme adayları ilk aşamada potadan kurtulmak için tezgah başına geçerek verilen fesleğeni kullanarak kısıtlı süre içerisinde en yaratıcı yemeği çıkarmak için kozlarını paylaştı.

Kritik eleme oyununda yarışan eleme adayları Tayfun, Metin, Gamze, Atike, Tolga ve Fatma Nur ana ürünle çıkardıkları yemekleri verilen sürenin sona ermesiyle jüri şeflerin tadım değerlendirmesine sundu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

1. eleme adayı Tayfun

2. eleme adayı Metin

3. eleme adayı Gamze

4. eleme adayı Atike

5. eleme adayı Tolga

6. eleme adayı Fatma Nur

ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yaptığı tadım değerlendirmesinin ardından potadan çıkan isimler Metin, Gamze ve Tolga oldu.

Haberin Devamı

BU HAFTA MASTERCHEF'TEN KİM ELENDİ?

Eleme potasından çıkan 3 yarışmacının belli olmasının ardından eleme adaylığından kurtulamayan Atike, Tayfun ve Fatma Nur son eleme oyunu için bir kez daha tezgah başına geçti.

Kritik eleme oyunu son aşamasında Atike, Tayfun ve Fatma Nur arasından elenmekten ilk kurtulan isim Tayfun oldu.

Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından yapılan değerlendirme sonrasında bu hafta MasterChef'e veda eden isim Atike oldu.