Magazin MasterChef Murat Özdemir canlı yayın açıp sokak ortasında namaz kıldı

MasterChef Murat Özdemir canlı yayın açıp sokak ortasında namaz kıldı

Paylaş
MasterChef Murat Özdemir canlı yayın açıp sokak ortasında namaz kıldı

MasterChef programıyla tanınan, papağanına işkence eden ve daha sonraki yıllarda da polislere küfür ederek gündeme gelen Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı.

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edildikten sonra hayvana işkence ettiği görüntüler nedeniyle adından uzun süre söz ettiren Murat Özdemir yine gündemde.

Haberin Devamı
Murat Özdemir, sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı MasterChef Türkiye sayesinde tanındıktan sonra papağanına işkence eden ve daha sonraki yıllarda da polislere küfür ederek gündeme gelen Murat Özdemir sokak ortasında canlı yayın açıp namaz kıldı! Özdemir'in o anları sosyal medya takipçilerinden tepki aldı.

O dönem akli dengesinin yerinde olmadığına karar verilen Özdemir 21 gün akıl hastanesinde tedavi görmüştü. Bir süredir lokma arabasında çalışan Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

O ANLARA TEPKİ YAĞDI

TikTok'ta aktif olan MasterChef Murat, sokak ortasında canlı yayın açarak namaz kıldı. Yolda geçenlere aldırış etmeyen Özdemir, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Murat Özdemir'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken kullanıcılardan tepki yağdı. Özdemir'in tedavi olması gerektiğini söyleyen kullanıcılar, "Dini şov aracı olarak kullanıyor" diyerek eleştirilerde bulundu.