Magazin MasterChef Türkiye 25 Kasım nerede çekiliyor? Bu hafta MasterChef ekibi nereye gidiyor?

MasterChef Türkiye 25 Kasım nerede çekiliyor? Bu hafta MasterChef ekibi nereye gidiyor?

Paylaş
MasterChef Türkiye 25 Kasım nerede çekiliyor? Bu hafta MasterChef ekibi nereye gidiyor?

Tv8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam seyircilerin ağzını sulandıracak. Masterhef Türkiye, zaman zaman stüdyo dışı çekimler yaparak, gittikleri ilin yöresel lezzetlerini hazırlıyor. Yarışmayı takip edenler ise bu akşam MasterChef'in nerede çekildiğini merak ediyor. Peki, MasterChef 25 Kasım nerede çekiliyor? Bu hafta MasterChef ekibi nereye gidiyor?

Her bölümünde ayrı bir heyecan ve lezzet olan MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam yarışmacılar dış çekimde yemek yapacaklar. Peki, MasterChef 25 Kasım nerede çekiliyor? Bu hafta MasterChef ekibi nereye gidiyor?

Haberin Devamı

MASTERCHEF NEREDE ÇEKİLİYOR?

MasterChef 25 Kasım'da Denizli'de çekiliyor. 137. bölümde Denizli'ye giden MasterChef ekibi, çekimini Pamukkale'de yaptı.

PAMUKKALE NEREDE?

Pamukkale ilçesi Denizli Merkeze 22 kilometre uzaklığında ve kuzeyinde bulunan bir ilçedir. Denizli ilimize bağlıdır. Turistik açıdan önemli ilçelerimizden biri olan Pamukkale Büyük Menderes Nehrinin bir kolu olan Çürüksu Çayının doğduğu yerde bulunmaktadır. Güneyinde Tavas ilçesi, batısında Buldan, Sarayköy ve Merkez efendi ilçeleri, doğusunda Çal ve Honaz ilçeleri bulunmaktadır.

Nüfus olarak Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale ilçesidir. Şifalı kaplıcaları ile ünlü olan Pamukkale ilçesi antik çağdan beri önemli kültürlerin merkezi olmuştur. Ünlü bir yerleşim yeri olan Pamukkale kalsiyum oksit içeren termal suların oluşturduğu travertenleri ile ünlüdür. Dünyada sayılı doğa harikalarından birisi de Pamukkale ilçesidir. Dünyanın sekizinci harikası olarak adlandırılmaktadır.

Haberin Devamı