Magazin MasterChef'te kim elendi? 10 Ocak 2022 MasterChef elenen isim

MasterChef'te kim elendi? 10 Ocak 2022 MasterChef elenen isim

Paylaş
MasterChef'te kim elendi? 10 Ocak 2022 MasterChef elenen isim

MasterChef Türkiye'de yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Bir yarışmacı hayallerine 4. olarak veda etmek durumunda kaldı. Hasan ve Sergen arasında kıyasıya rekabet yaşandı ve yarışmada ilk üçe giren son isim belli oldu. Peki, MasterChef'te bu akşam kim elendi? Son 3'e kalan son isim kim oldu? İşte yarışmaya dair merak edilen detaylar...

MasterChef Türkiye'de dev finale çok az bir zaman kaldı. Yarışmanın bu akşam ekranlara gelen son bölümünde bir isim hayallerine ve yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

Peki ama ilgiyle izlenen yarışma MasterChef Türkiye'ye bu akşam kim veda etti? İşte detaylar...

MASTERCHEF'TE BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de bu akşam elenen isim belli oldu. Büyük heyecanın sonunda kazanan isim Hasan oldu. Hasan adını son 3'e yazdırmayı başardı. Sergen ise yarışmayı dördüncü olarak bitirdi.

Yarışmada daha önce Eren ve Tahsin finale kalmayı garantilemişti. Böylelikle dev final Eren, Tahsin ve Hasan arasında olacak.

HASAN: KENDİSİ KIYMETLİ BİR DOSTUM

Hasan üçüncülüğe çıktığını öğrendikten sonra yaptığı açıklamada, "Biz Sergen ile burada beraberiz. Kendisi kıymetli bir dostum, bu şekilde devam edecek aramızdaki bağ. Sevinçliyim ilk üçe girdim hüzünlüyüm Sergen gitti." dedi.

Haberin Devamı

SERGEN:ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIM

Sergen Masterchef'in dördüncüsü olarak ayrıldı. Şeflerden övgü dolu sözler alan Sergen şu açıklamalarda bulundu:

''Hepiniz teker teker teşekkür ederim şefim. Mutluyum aslında şefim. Gelebileceğim en güzel yerlere geldim. Bu meslek için çabaladım, kendimi kanıtladım. Buradan çıktığım gibi çok güzel işler yapacağım.''

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu mezunudur. Yemek sektöründe liseden beri yer alıyor ve Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapıyor.

Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır. MasterChef’e 2 kez katılan Biltekin, geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edememiştir.