Magazin Masumlar Apartmanı neden final yapıyor? Masumlar Apartmanı son bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı neden final yapıyor? Masumlar Apartmanı son bölümde neler olacak?

Paylaş
Masumlar Apartmanı neden final yapıyor? Masumlar Apartmanı son bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı, 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 71. Bölümü ile final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi, ilk sezonuyla büyük ses getirmiş, Safiye, Gülben ve Han’ın hikayesi izleyenleri TRT1 ekranlarına kilitlemişti. Dizinin hayranları bu beklenmedik veda haberini üzüntüyle karşılarken ‘Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?’ ve ‘Masumlar Apartmanı son bölümde neler olacak? soruları da yoğun şekilde araştırılıyor.

Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın başrolde oynadığı Masumlar Apartmanı bu akşam yayınlanan son bölümle ekranlara veda ediyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisinin ilk sezonunda Farah Zeynep Abdullah da başrol oyuncuları arasında güzel oyuncu senaryo gereği ölünce diziden ayrılmıştı. Şimdi ise milyonlarca izleyicinin her hafta Salı akşamı merakla beklediği dizinin final haberi hayranlarında üzüntüye neden oldu…

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Masumlar Apartmanı dizisinin neden final yaptığına ilişkin, dizinin yayınlandığı kanal olan TRT1’den resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ilk sezonuyla büyük ses getiren dizinin ikinci sezonda beklenen başarıyı yakalayamadığı konuşuluyor. Diziye yapılan oyuncu transferlerinin de istenen reytinglere ulaşmasına katkı sağlamaması nedeniyle Masumlar Apartmanı’nın da reyting canavarına yenik düşerek ekranlara veda ettiği tahmin ediliyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır.

Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar. Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar.

Haberin Devamı

Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.