Magazin ‘Mayoyla sahneye çıkmam’

‘Mayoyla sahneye çıkmam’

Paylaş
‘Mayoyla sahneye çıkmam’

Şarkıcı Zara önceki akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahneye çıktı. Şık kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti, iki bin kişiyi coşturup performansıyla tam not aldı. Aynı saatlerde popçu Hadise de İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranlarını coşturmakla meşguldü.

Zara, “Siz de Hadise gibi mayo ile sahneye çıkar mısınız?” sorusuna “Herkes kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyer. Ama ben öyle bir görüntü vermem” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

‘ARZ-TALEP MESELESİ’

Zara şöyle konuştu: “Bu arz ve talep meselesi. Alıcı-satıcı bundan memnunsa sorun yok. O kıyafetleri de taşımak kolay değil. Ona göre bir vücudunun olması lazım. Ben kendimi öyle görmeyi ve izlemeyi hiç istemem. Dolayısıyla insanın ne hissettiği ile alakalı. Ben denize girerken bile bu tür görüntü vermeyi tercih etmiyorum.”

‘DEĞMEZ!’

Seksi dansı ve kıyafetleri yüzünden eleştirilen Hadise “Bak yine konuşacaktım ama susacağım. Bu sahne cevap veriyor her zaman, değmez” dedi. Üç ayrı markayla 1 yıllık sözleşme imzalayıp 300 milyon TL’ye imza atan Hadise eylül sonuna kadar şehir şehir gezip 95 konser verecek.