Magazin Mehmet Ali Erbil'in kızı aşka geldi

Mehmet Ali Erbil'in kızı aşka geldi

Paylaş
Mehmet Ali Erbil'in kızı aşka geldi

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile birliktelik yaşıyor. Yasmin Erbil, son olarak sevgilisiyle olan yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Babası kadar gündem olan Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile beraber. Doğum gününde sevgilisi Yiğit Poyraz ile dudak dudağa öpüştüğü anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den yeni poz geldi. Sevgilisi Survivor Yiğit ile poz veren Erbil'in derin göğüs dekoltesi de gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.