Magazin Mehmet katil mi? Veda Mektubu 13. bölümde neler oldu?

Mehmet katil mi? Veda Mektubu 13. bölümde neler oldu?

Paylaş
Mehmet katil mi? Veda Mektubu 13. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 13. bölümü 29 Mayıs Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 13. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Alanur ve Ziya yarım kalan aşklarını yaşamaya karar verdi.

Haberin Devamı

ASLI BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Mehmet ile buluşmak ve sorunlarını halletmek için evden çıkan Aslı, bir anda kendini yerde buldu. Hastaneye kaldırılan Aslı'nın yanına ilk Mehmet gitti. Doktordan Aslı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Mehmet, bebeklerini de kaybettiklerini öğrendi.

MEHMET, ASLI'YA YALAN SÖYLÜYOR

Kendine geldiğinde ilk olarak bebeğini soran Aslı, Mehmet'ten cevap bekledi. Aslı'nın daha da üzülmesini istemeyen Mehmet bir anlık bebeğin iyi olduğunu söyledi.

MEHMET KATİLİ BULDU

Emniyetteki tanıdığından yardım isteyen Mehmet, Aslı'ya çarpanın ve bebeğinin ölmesine sebep olan kişinin adını öğrendi. Duyunca çılgına dönen Mehmet, Beste'yi yanına çağırıp Hakan'ın ev adresini istedi.

Polisten önce Hakan'ın evine giden Mehmet, Hakan'ı öldüresiye dövüyordu ki o sırada polisler ayırdı.

Haberin Devamı

Mehmet ve Hakan'ın kavgasından sonra polisler Hakan'ı göz altına aldı.

OLAYIN ASIL SUÇLUSU MAHMUT MU?

Beste'nin durumunu sormak için telefon açan Mahmut, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Aslı'nın kazasının Mahmut yüzünden olduğunu söyleyen Beste, Hakan'ı dövdürmeseydi bunların başlarına gelmeyeceğini söyledi.

ASLI BEBEĞİNİ KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENİYOR

Aslı'ya daha fazla yalan söylemek istemeyen Mehmet, hastane odasında bebeğini kaybettiğini açıkladı. Duydukları karşısında çılgına dönen Aslı, bir an önce evine gitmek istedi.

Mehmet'e karşı tavır alan Aslı, Mehmet'i görmezden gelmeye başladı.

MEHMET, ALANUR'DAN YARDIM İSTİYOR

Aslı'nın durumunu merak eden Alanur, Aslı'ya ulaşamayınca Mehmet'i aradı. Aslı'nın fazlasıyla iyi olduğunu, arkadaşlarıyla buluştuğunu söyleyip konuşmak istedi. Alanur'un yanına giden Mehmet, ne yapması gerektiği konusunda fikir aldı.

MEHMET, ASLI'YI SÜRÜKLÜYOR

Arkadaşlarıyla kahvaltı yaptıktan sonra eski sevgilisiyle gezen Aslı, hem kafasını dağıtıp hem de dertleşti. Aslı'yı telefonundan takip eden Mehmet, eski sevgilisini yanında görünce yine şiddet uyguladı.

Aslı'yı kolundan sürükleyip zorla arabaya bindiren Mehmet, eve götürüp hesaplaşmaya başladı.

Aslı'nın tepkisinin nedenini soran Mehmet, bebeğinin kaybından sorumlu tutuldu. Hatice'yle dertleşmeyi tercih ettiği için ve evde Aslı'yı yalnız bıraktığı için bu tepkiyi gördüğünü öğrenince açıklama yapmaya çalıştı.

Aslı kaçmaya çalıştıkça Mehmet alttan aldı. Sonunda aşkları kazandı ve öpüşmeye başladılar.

Haberin Devamı

ZİYA, SEHER'İN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ

Alanur ve Ziya aşkının yeniden filizlendiği bugünlerde Ziya, Alanur'a karşı Seher'i savununca Alanur durumu sindiremedi. Elinde Seher'in geçmişte Alanur ve Ziya ilişkisini nasıl bitirdiğine dair itiraf ettiği ses kaydını Ziya'ya attı.

Seher ile evlilik yıl dönümünü kutladığı anda gelen ses kaydını dinleyen Ziya, bir anda Seher'e olan tavrı ve üslubu değişti.

ZİYA VE ALANUR AŞKI KÜLLERİNDEN DOĞDU

Gerçekleri öğrenen Ziya, sabah ilk iş olarak Alanur'un yanına gitti. Ne yapacaklarını konuşmaya başladılar. Alanur'un ne kadar kararlı olduğunu gören Ziya, geçmişte yaşayamadıkları ne varsa yaşamak için butona bastı. Alanur'a elini uzatan Ziya, sinemaya gitmek için harekete geçtiler.

MEHMET KATİL Mİ?

Aslı'ya sürpriz yapıp Roma'ya bilet alan Mehmet, hazırlanıp yola çıktılar. Yolda çevirmeye girince Aslı gerilmeye başladı. Polis, Mehmet'i araçtan indirip "Eşinize çarpan aracın şoförünü öldürme zanlısı olarak gözaltına alındınız" deyince Aslı, Mehmet'e olayın gerçekliğini sordu.

Haberin Devamı

VEDA MEKTUBU 13. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.