Magazin Melike Çamlıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Melike Çamlıoğlu ne iş yapıyor?

Melike Çamlıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Melike Çamlıoğlu ne iş yapıyor?

Paylaş
Melike Çamlıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Melike Çamlıoğlu ne iş yapıyor?

Melike Çamlıoğlu ismi Mehmet Ali Erbil’le yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Bir canlı yayına telefon ile bağlanan Mehmet Ali Erbil, özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yayının ardından Melike Çamlıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Melike Çamlıoğlu ne iş yapıyor? araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Magazin gündeminde hemen her dönem bir şekilde adından söz ettirmeyi başaran Mehmet Ali Erbil şimdi de kendinden 40 yaş küçük sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile gündeme geldi. Erbil, sevgilisinin kızı Yasmin’den bile küçük olduğu yönündeki eleştirileri de ti’ye alırken, Melike Çamlıoğlu da günün en çok merak edilen isimleri arasına girdi...

Haberin Devamı

CANLI YAYINA SEVGİLİSİYLE BAĞLANDI

Mehmet Ali Erbil’in adı 2021 Ekim ayında Ece Ronay’a gönderdiği taciz mesajları ile gündeme gelmişti.

Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’den gelen taciz mesajlarını sosyal medyada yayınladıktan sonra Erbil önce olayı inkar etmiş ve telefonunun asistanının elinde olduğunu söylemişti.

Sonrasında ise Ece Ronay’ın sevgilisini yanına alarak bu konunun çok uzadığını ve uzlaşarak bu konunun kapanmasını istediklerini belirten Mehmet Ali Erbil, verdiği bir röportajda “İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor. Herkes beni böyle kabul etti konu zaten kapandı” demişti.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz haftalarda ise sosyal medya platformu Tiktok’da çektiği videolar ile gündeme geldi. Erbil canlı yayında yaptığı garip hareketlerle izleyenleri şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Son olarak bir magazin programının canlı yayınına telefon ile bağlanan Mehmet Ali Erbil özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduğunu söyleyen Erbil yaş farkıyla ilgili sorulara yanındaki sevgilisine "Ben hesaplamadım ne kadar var Melike?" diyerek yanıt verdi.

MELİKE ÇAMLIOĞLU KİMDİR?

19 Mart 1997 Ankara Keçiören doğumlu olan Melike Çamlıoğlu Mehmet Ali Erbil’in stilisti. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nünde eğitim hayatına devam eden ünlü isim özel bir kurumda spikerlik eğitimi de aldı. Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren Çamlıoğlu Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz dönemlerde bir etkinliğe katılmış ve Erbil “Stilistim her şey ondan sorulur.” demişti.  

Kendi markasına sahip Melike Çamlıoğlu Instagram’da @ melike.camlioglu kullanıcı adı ile yer alıyor ve 109 K takipçisi var.