Magazin Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Melis Buse Betkayan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

"Kısmetse Olur" adlı evlilik yarışma programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı. Eski gelin adayı fotoğrafta annesiyle dudak dudağaydı. Birçok kişi bu poza tepki göstererek "tuhaf ve uygunsuz" yorumunda bulundu. Paylaşım sonrası Melis Buse Betkayan hakkındaki bilgiler merak konusu oldu.

Melis Buse Betkayan, "Kısmetse Olur" evlilik yarışma programında ünlendi. Zaman zaman yaptığı hareketlerle gündeme gelen eski gelin adayı bu sefer paylaştığı bir fotoğrafla olay oldu. Melis Buse Betkayan, Instagram hesabından annesiyle dudak dudağa öpüştüğü fotoğrafı yayınladı. Bu paylaşım sonrası Melis'in takipçileri "tuhaf ve uygunsuz" diyerek tepki gösterdi. Bazı takipçileri de ''Annesi öper de koklar da, size ne?'' diyerek tepki gösterenleri eleştirdi.



MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Melis Buse Betkayan 26 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Melis Buse Betkayan iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor. Melis Buse Betkayan daha önce Bana Her Şey Yakışır adlı yarışmada yarışmıştı.

Adı: SoyadıMelis Buse Betkayan

Doğum tarihi: (02.03.1992)

Boyu: 1.74 m

Kilosu: 54 kg

Burcu: Balık
Göz Rengi: Kahverengi

Eğitim: Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü

Doğum Yeri: İstanbul

Haberin Devamı