Magazin Melis Buse Betkayan, ne ameliyatı oldu? Yeni hali merak ediliyor

Melis Buse Betkayan, ne ameliyatı oldu? Yeni hali merak ediliyor

Paylaş
Melis Buse Betkayan, ne ameliyatı oldu? Yeni hali merak ediliyor

Kısmetse Olur ile ismini duyuran Melis Buse Betkayan, ameliyat masasına yattı! Sivri dili nedeniyle evdekiler tarafından sık sık eleştirilen Melis Buse Betkayan, ne ameliyatı oldu?

Melis Buse Betkayan’ın hastanedeki görüntüleri merak uyandırdı. Kısmetse Olur evi yerine hastanede görüntülenen gelin adayının ameliyat olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonda estetikli olduğu iddia edilen Melis Buse Betkayan, burnu ve dudakları için ameliyat masasına yattı.



Ameliyat sonrasında bir hayli duygusallaştığı görülen gelin adayı Instagram'dan paylaşımda bulundu. Melis Buse Betkayan’ın yeni hali şimdiden merak konusu oldu.

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?


Kısmetse Olur ile adını duyuran ve program bittikten sonra da adından söz ettirmeyi sürdüren Melis Buse Betkayan 1992 yılında doğdu. Aslen Sivaslı olan ancak İstanbul İstinye'de yaşayan gelin adayı İç Mimarlık bölümü mezunudur. Programında ilk sezonunda aradığı aşkı bulamayan Melis Buse Betkayan, yarışmaya ilk girdiği zamanlar Erdem ile bir ilişkiye başlamıştı ancak ikilinin ilişkisi aile engeline takıldığı için bitmişti. Bu ilişki ardından uzun süre yalnız kalan gelin adayı, Semih Öztürk'e hislerini açmış ancak beklediği yanıt alamayınca evden hüsranla ayrılmıştı.

Haberin Devamı