Magazin Melis Kısmetse Olur evine geri dönecek mi?

Melis Kısmetse Olur evine geri dönecek mi?

Paylaş
Melis Kısmetse Olur evine geri dönecek mi?

Kısmetse Olur programının en heyecanlı fragmanlarından birisi yayınlandı. Melis Buse Betkayan Kısmetse Olur evine geri mi dönüyor?

Kısmetse Olur ikinci sezon başladığından beri, geçen sezondan eve dönmesi en fazla istenilen isim Melis Buse Betkayan, eve mi dönüyor?

Fragmanda Melis'i görenler çok şaşırdı. Melis ve Gökhan el ele tutuşunca, Rabia eve geldi. Melis ve Rabia arasında tartışma yaşandı.

'GERİ DÖNDÜM!'



Melis, Rabia'ya "geri döndüm" dedi. Kısmetse Olur sevenleri, merakla Melis'in eve gerçekten tekrar dönüp dönmediğini merak ettiler. Sosyal medyada bu konu hakkında birçok yorum yapıldı. Melis'in eve tekrar dönüp dönmediğini herkes merak ediyor.









BERKER MEHTAP'A EVLİLİK Mİ TEKLİF EDİYOR?


Kısmetse Olur'un 292. bölüm fragmanında Berker'in Mehtap'ın önünde diz çöküp yüzük uzattığı görülüyor. Aynı dakikalarda Boğaçhan da Mehtap'a çiçek veriyor. Damat adayları Mehtap'ın kafasını karıştırmış gibi görünüyor.


27 Kasım Kısmetse Olur'da kim elendi? (Eleme gecesinde ihanet şüphesi)

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?



Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, 1993 yılında Sivas'da dünyaya geldi. 23 yaşında olan genç gelin adayı, Beykent Üniversitesi’nde İç Mimarlık eğitimi gördü. 1.71 boyunda olan Melis Buse Betkayan, İstanbul’un İstinye ilçesinde yaşıyor. Geçtiğimiz sezonda Erdem ile aşk yaşayan ancak programın son zamanlarına doğru Semih’e gönlünü kaptıran genç gelin adayı, tanıtım videolarının birinde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylemişti.

Haberin Devamı