Magazin Mert Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Boluğur’un kocası Mert Aydın ne iş yapıyor?

Mert Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Boluğur’un kocası Mert Aydın ne iş yapıyor?

Paylaş
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Boluğur’un kocası Mert Aydın ne iş yapıyor?

Mert Aydın, 2 Ekim Pazar günü Merve Boluğur ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz günlerde genç adamın yaptığı evlilik teklifi sosyal medyanın gündemine oturmuştu, şimdi de çift düğünleri ile adından söz ettirdi. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Boluğur’un kocası Mert Aydın ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Mert Aydın ve Merve Boluğur çifti magazin dünyasının en çok konuşulanları arasına girdi. Sosyal medyada Merve Boluğur’un gelinliğinin yanı sıra henüz nikah kıyılmadan kocasının soy ismini kullanmaya başlaması da dikkat çekti. Diğer yandan Mert Aydın da Merve Boluğur ile birlikte olmasının ardından magazin dünyasında adı duyulan isimlerden biri oldu…

Haberin Devamı

MERT AYDIN KİMDİR?

6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mert Aydın, çok küçük yaşlarda iken müzikle ilgilenmeye başladı. 14 yaşındayken profesyonel olarak müzik eğitimleri aldı. Kariyeri boyunca kendini geliştirmeye devam eden Mert Aydın, pek çok ünlü isimle çalıştı. 2021 yılında Deha Bilimlier ile birlikte 'Yağdır' isimli şarkıya imza atmıştı. 

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Merve Boluğur, Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızıdır. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Merve Boluğur, hazırlık sınıfında kalınca okulu bıraktı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı.2006–2007 yıllarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Ayşegül adlı bir cadıyı canlandıra Merve Boluğur böylelikle ülke çapında tanınan bir isim haline geldi.

Haberin Devamı

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la 2015 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur, 2017 yılında ayrılma kararı vererek boşandı.

MERVE BOLUĞUR HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • 2006-2007 Acemi Cadı
  • 2007 Aşk Yeniden
  • 2009 Kül ve Ateş
  • 2010 Küçük Sırlar
  • 2011 Kuzey Güney
  • 2013 Muhteşem Yüzyıl
  • 2017 İçimdeki Fırtına