Magazin Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu

Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu

Paylaş
Millie Bobby Brown: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu

'Stranger Things' dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown, YouTube'da bir programa katıldı. Ünlü oyuncu programda yalan makinesine bağlandı. Rol arkadaşlarıyla ilgili sorulara cevap veren Millie Bobby Brown, dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığıyla ilgili soruya bakın ne yanıt verdi.

ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown'ın başı hayranlarıyla derde girmişti. 16 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda annesi ile Noel alışverişi yapmak için gittiği mağazada yaşadığı olayı anlatmıştı. Şöhretin getirdiği aşırı ilgi ve sınırları zorlamaktan bahseden Brown, bir genç kızın reddedilmesine rağmen ısrarla kendisinin videosunu çektiğini belirtti.

Haberin Devamı

'BENİM HAKLARIM NEREDE?'

Ünlü oyuncu, gözyaşları içinde şu ifadeleri kullandı:

"Annemle Noel için alışveriş yapmaya gittik. Bir kız geldi ve 'Videonu çekebilir miyim?' diye sordu. Ben de 'Hayır' dedim. Bir insan neden videosunun çekilmesini ister ki? Buna mecbur değilim. Sonrasında ödeme yapıyordum, tekrar yanımdan geçti ve video çekmeye başladı. Ona, 'Ben de bir insanım. Senden bunu daha nasıl isteyebilirim?' dedim. O da, 'Bir insanın videosunu çekemez miyim yani?' dedi. Ben de 'Hayır eğer istemiyorsam bunu yapamazsın' karşılığını verdim. İnsanların sınırları zorlaması beni üzüyor. Çok daha saygılı olmalarını dilerdim. Bunu hala yönetmeye çalışıyorum ama ağır geliyor. Sizinle fotoğraf çektirebilirim ama eğer sınırları zorlarsanız ve bu bir mücadeleye dönerse, 'Hayır' dedikten sonra benim haklarım nerede? Bu videoyu paylaşıyorum çünkü insanlara daha fazla saygı göstermelisiniz. Kim oldukları ya da ne yaptıkları önemli değil. Sadece insan oldukları için onlara saygı gösterin."

Haberin Devamı

KARİYERİ VE ÖZEL HAYATI HAKKINDA KONUŞTU

Son olarak Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programa katılan Brown özel hayatı, kariyeri ve dizideki Eleven rolü hakkında konuştu. Programın bir noktasında konu Brown'ın dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığına geldi.

YALAN MAKİNESİ ONAYLADI

Brown, "Wolfhard kötü mü öpüşüyordu?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi ve yalan makinesi genç yıldızın doğru söylediğini onayladı. Ardından Brown'a "Wolfhard öpüşme yeteneğini yıllar içinde geliştirdi mi?" diye soruldu. Genç yıldız bu soruya da "Benimle öpüşmesi açısından hayır" dedi.

Genç oyuncu bunları daha önce Wolfhard'a hiç söylemediğini ve rol arkadaşının bu büyük itirafı program yayımlanınca öğreneceğini ekledi.