Magazin Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik kimdir?

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik kimdir?

Paylaş
Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik kimdir?

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in önceki gün şarkıcı İntizar ile olan gizli kamera görüntüleri sızdırıldı. Görüntüleri kimin sızdırdığı tartışma konusu olurken birçok ünlü isimden İntizar ve Sinem Gedik'e destek mesajı yağdı. Olayların odak noktası halindeki Sinem Gedik hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı.

Önceki gün İntizar ile Mustafa Ceceli'nin eski eşinin ilişki yaşadığı iddia edildi. Hemen ardından internette İntizar ile Sinem Gedik'e ait olduğu öne sürülen gizli kamera kaydı internete sızdırıldı. Yasa dışı bir şekilde eve yerleştirilen gizli kameranın kime ait olduğu bilinmezken, özel hayatın gizliliğini ihlal eden bu görüntülere tepki geldi. Öte yandan birçok ünlü İntizar ve Sinem Gedik'e destek mesajı yağdırdı.

Haberin Devamı

SİNEM GEDİK KİMDİR?

Sinem Ceceli, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini tasarım mühendisliği bölümünde tamamlanmıştır. Çok genç yaşta nikah masasına oturan Sinem Ceceli, kendisinden 7 yaş büyük olan Mustafa Ceceli ile 1 kasım 2008 tarihinde evlenmişti. İkilinin Arın Ceceli adında 6 yaşında bir oğlu vardır.