Magazin Mustafa Uslu'dan Muhterem Nur'a: Keşke karakterler filmlerdeki gibi saf kalabilse

Mustafa Uslu'dan Muhterem Nur'a: Keşke karakterler filmlerdeki gibi saf kalabilse

Paylaş
Mustafa Uslu'dan Muhterem Nur'a: Keşke karakterler filmlerdeki gibi saf kalabilse

‘Müslüm’ filminin afişi ve filmde rahmetli Müslüm Gürses’i oynayan Timuçin Esen’in giydiği gömlek ile taktığı yüzük ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ yararına satılmıştı. Gömleği Demet Akalın, afişle yüzüğü Ferman Toprak almıştı. Ama Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur büyük tepki göstermiş, kendinin ve kamuoyunun aldatıldığını iddia edip konuyu yargıya taşımıştı

Mustafa Uslu önceki akşam yapımcısı olduğu ‘Turkish’i Dondurma’ filmi ile ‘Çiçero’nun tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

'SAKIZ BİLE ALIRLARDI'

Hakkında ‘Nitelikli dolandırıcıklık’ suçlamasıyla dava açılan Mustafa Uslu şöyle konuştu:

“Muhterem Nur’un bu yaptığı inanılmaz. Çok üzücü. Hiç anlam veremedim. Ben ona ne kötülük yaptım ki? Sanırım birileri yanlış bilgi aktardı. Oysa kocasını filmde çok iyi gösterdiğim için bana defalarca teşekkür etmişti. Keşke karakterler, filmlerdeki gibi saf ve temiz kalabilse.

Demet Akalın ile Ferman Toprak yüzük, gömlek yerine sakız satsaydık bile yardım için alırlardı.”

'BURAK İSTERSE ÖZÜR DİLERİM'

Mustafa Uslu, Burak Özçivit’in ‘Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu’ seçilmesine tepki göstermiş, ödülün ‘Müslüm’de oynayan Timuçin Esen’in hakkı olduğunu söylemişti. Mustafa Uslu, “Burak isterse özür dilerim. Bir gün inşallah onunla da çalışırız” dedi.

Haberin Devamı

POSTA/Ali Keser