Magazin Nagihan Karadere'den güç gösterisi! Partnerini havaya kaldırdı

Nagihan Karadere'den güç gösterisi! Partnerini havaya kaldırdı

Paylaş
Nagihan Karadere'den güç gösterisi! Partnerini havaya kaldırdı

Milli atlet Nagihan Karadere şimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Karadere son olarak ise rakiplerine güç gösterisinde bulundu.

Ülkemize çok sayıda madalya kazandıran milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star yarışmalarında ter akıtarak milyonlarca kitleye ulaştı. Survivor 2022 yarışmasının ardından işletmeciliğe soyunan Nagihan Karadere, şimdilerde Survivor All Star 2024 öncesi sıkı bir antrenman yapıyor. Sık sık soluğu spor salonunda alan Nagihan Karadere büyük bir sabırla çalışarak vücut direncini artırıyor.Yaptığı antrenmanları sosyal medya sayfasında da sık sık paylaşan Nagihan Karadere’nin vücudundaki değişim gözlerden kaçmadı. Güç antrenmanları sayesinde kas kütlesini arttıran Nagihan Karadere çevik bir vücuda kavuştu.

Haberin Devamı

Nagihan Karadere son olarak ise antrenmanda bacak esnetme hareketi olarak bilinen Samakonasana yaptı.Karadere antrenmanda gerçekleşen eğlenceli anları sosyal medya sayfasından yayınladı.

 ‘KASLAR PATLADI PATLAYACAK’

Nagihan Karadere’nin son paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından etkileşim aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Karadere’nin paylaşımının altına şu yorumlarda bulundu, ‘Güçlü kadın diye boşuna demiyoruz’,  ‘Nagi kaslar patladı patlayacak’ ‘Ablam şova başlamış’