Magazin Nalan ile Hayri yakınlaşıyor! Camdaki Kız 54. bölüm fragmanı

Nalan ile Hayri yakınlaşıyor! Camdaki Kız 54. bölüm fragmanı

Paylaş
Nalan ile Hayri yakınlaşıyor! Camdaki Kız 54. bölüm fragmanı

Kanal D'nin soluksuz izlenen dizisi Camdaki Kız, Perşembe akşamları yeni bölümüyle ekranlara geliyor. 20 Ekim'de yayınlanan 53. bölümden sonra 54. bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız izleyicileri ise 54. bölümde neler olacağı merak ediyor. İşte, Camdaki Kız 54. bölüm fragmanı...

Kanal D'nin, izleyiciyi perşembe akşamları ekran başına kilitleyen, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız, bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dolu bölümün ardından ekran başındakiler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Camdaki Kız 54. bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat'ın bitmek bilmeyen eğlence hayatı Nalan'ın canına tak eder. Sedat ve Nalan son olayda yine ayrı dünyanın insanı olduklarını bir kez daha anlarlar. Nalan, son yaşanan olayda Sedat'ı kafasında da bitirir. Tako, Nalan'ın odasına not bırakmak isteyince Feride, Tako'yu izlemiş ve suçüstü görmüştür. Tako'nun odasını basan Feride, Tako'ya bunun hesabını sorar. Tako, özür dileyip yalvarsa da Feride Tako'nun canına okur.

Cana'nın Sedat'tan olan bebeği aldırmadığını öğrenince yeni bir plan yapar. Cana'yı ele geçiren Feride, adamlarıyla birlikte Cana'yı kaçırır. Feride, Cana'ya ne yapacak? Feride, Cana'yı kaçırdıktan sonra Rafet'le konuşmak için buluşur. Feride, Rafet'e her şeyi itiraf eder ve Cana'nın bebek beklediğini ve bu bebeğin babasının Sedat olduğunu söyler. Rafet'in tepkisi ne olacak? Sedat, Nalan'ı aramaya çıkınca da arabanın içerisinde Hayri'yle Nalan'ı görür. Nalan, bu durumdan nasıl sıyrılacak?

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 54. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan ile Hayri iyiden iyiye yakınlaşmaya başlar. Muzo ise Nalan'a olan aşkından adeta kahrolur. Diğer taraftan Feride, Selen'in Nalan hakkında söylediklerine dayanamaz ve saçından tuttuğu gibi tehdit eder.

CAMDAKİ KIZ 54. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.