Magazin Nalan sonunda babasıyla tanıştı! Camdaki Kız 76. bölümde neler oldu?

Nalan sonunda babasıyla tanıştı! Camdaki Kız 76. bölümde neler oldu?

Paylaş
Nalan sonunda babasıyla tanıştı! Camdaki Kız 76. bölümde neler oldu?

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 27 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 76. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 76. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Hayri günden güne zorbalıklarına devam ederken, Nalan sonunda babasının kim olduğunu öğrendi!

Haberin Devamı

SELEN BEBEKLERİNİ Mİ DÜŞÜRECEK?

Gülcihan'ın hastalığını Selen ve Gülcihan'dan gizlemeye karar veren Koroğlu ailesi, kendi aralarında konuşurken Selen konuşmalara kulak misafiri oldu.

Annesinin kısa bir ömrü kaldığını duyan Selen, kapının ağzında fenalaştı ve kasıklarına ağrı girdi. Bebeklerini kaybetmekten korkan Selen, hemen sedye ile doktorun yanına gitti. Bebeklerin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen doktor, bebeklerinin cinsiyetini de gördüğünü söyledi.

İkizlerin ikisinin de kız olduğunu söyleyen doktor, ailenin yüzünü güldürmeyi başardı.

HAYRİ SINIRI AŞIYOR

Annesinin durumundan etkilenen Sedat, Nalan ile dertleşmek istedi. Nalan'ı evinden alan Sedat, apartman sakinlerinin Nalan hakkında yaptığı dedikoduları duydu. Tam o sırada Nalan, Sedat'ın yanına geldi ve durumu toparlamaya çalıştı.

Haberin Devamı

Nalan ve Sedat konuşmak için parka gittikten hemen sonra Hayri geldi. Apartmandaki kadınlar Hayri'nin verdiği rahatsızlıktan bir hayli mutsuzdu. Kadınlara söylenerek apartmana giren Hayri, Nalan'ın evinin kapısını çaldı. Kapıyı açan Hafize, Nalan'ın evde olmadığını söylese de Hayri inanmadı ve saygısızca davranarak evin içine girmeye çalıştı.

Hafize, Hayri'ye Nalan'ın parkta olduğunu söyleyerek evden gönderdi.

SEDAT VE NALAN DERTLEŞİYOR

Ailesinin içinde bulunduğu durumdan etkilenerek hem de bahanesi olan Sedat, Nalan ile dertleşmeye başladı. O sırada Hayri'nin ısrarlı aramaları ve mesajları Nalan'ı huzursuz etti. Nalan'ın huzursuzluğu Sedat'ın dikkatini çekti ve rahatsız eden birisi olup olmadığını sordu. Nalan, Sedat'ı tersleyince, Sedat geri çekildi ve özür diledi. Nalan ve Sedat'ı uzaktan izleyen Hayri, Nalan'a 2 dakika süre verdi ve konuşmayı bitirmesini istedi.

Sedat gittikten sonra Nalan'ın yanına giden Hayri, Nalan'ın yüzüne öfkesini püskürdü.

BİLLUR, MUZO'YA AÇILIYOR

Gülcihan'ın taburcu olduğunu duyan Billur, elinde bir çiçekle eve ziyarete geldi. Evden çıkacağı sırada Muzo, Billur'u odasına çağırdı. Nalan hakkında konuştuktan sonra konu bir şekilde ilişkilere geldi. Kendini tutamayan Billur, Muzo'ya olan hislerini anlattı. Muzo tepki vermeyince Billur özür dileyerek odadan çıktı.

Haberin Devamı

SEDAT KAPI DİNLİYOR

Billur ve Muzo odaya kapanık konuşurken Sedat, konuşulanları merak etti ve kapıyı dinledi. Nalan'ın hayatında birisi olduğunu öğrenen Sedat, Billur odadan çıkar çıkmaz Muzo'ya hesap sordu. Muzo ise renk vermeden Sedat'ı sakinleştirmeye çalıştı.

HAYRİ VE NALAN'IN BABASI BURUN BURUNA

Metin, Nalan'ın evine doğru giderken Nalan camdan geldiğini gördü. Daha sonra Metin'in yanına Hayri'nin gittiğini görünce Nalan aşağıya inme gereği duydu. Hayri ve Metin burun buruna birbirlerinden hesap sorarken, Metin bağırarak Nalan'ın babası olduğunu söyledi.

Metin'in ağzından babası olduğunu duyan Nalan, duydukları karşısında ne tepki vereceğini bilemedi.

CAMDAKİ KIZ 76. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.