Magazin Nihat Doğan Mabel Matiz'den 'Antidepresan'ı istedi

Nihat Doğan Mabel Matiz'den 'Antidepresan'ı istedi

Paylaş
Nihat Doğan Mabel Matiz'den 'Antidepresan'ı istedi

Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını kendi tarzıyla yorumlamış, olay yaratmıştı. Matiz'den şarkıyı da isteyen Doğan, "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana" dedi.

Nihat Doğan'ın bir televizyon programında Mabel Matiz'in ünlü şarkısı Antidepresan'ı kendine has yorumuyla seslendirmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Doğan'ın yorumuyla ilgili pek çok kişi paylaşım yaparken; ünlü isimlerden de Doğan'ı tiye alan videolar gelmişti.

"GEL BERABER DÜET YAPALIM"

Show Haber'e konuşan Nihat Doğan, “Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm” dedi.

TikTok'un içerik çeşitliliğini zenginleştiren ekip: NEDİR? TikTok hem sıra dışı içerikleri hem de hıza büyümesiyle uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Tabi bir içerik üretici olarak takipçi kazanmak ve bu platformdaki verimliliği artırmak da önemli. Biz de TikTok’ta içerik üretmenin önemi, TikTok’un içerik üreticilere sunduğu avantajlara ek platformda farklı tarzda içerikler üreten Nedir? kanalının doğuşu ve içerik tarzını Ediz Akatlar, Barış Dicle Sözbir ve Sahra Sözbir ile konuştuk.