Magazin Nihat Doğan oğluna ne isim koyacak? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı ne?

Nihat Doğan oğluna ne isim koyacak? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı ne?

Paylaş
Nihat Doğan oğluna ne isim koyacak? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı ne?

Nihat Doğan geçtiğimiz aylarda İranlı hayranı Arzu Doğan ile sürpriz bir şekilde dünya evine girmişti. Eli hamile olan Nihat Doğan doğuma kısa süre kala katıldığı bir televizyon programında oğluna koyacağı ismi ve bu ismin anlamını açıkladı….

Nihat Doğan baba olmak için gün sayarken, pek çok kişinin merak ettiği ‘Nihat Doğan oğluna ne isim koyacak?’ sorusunun yanıtını katıldığı televizyon programında verdi. İşte Nihat Doğan’ın oğluna vereceği ismin anlamı…

Haberin Devamı

NİHAT DOĞAN OĞLUNA NE İSİM KOYACAK?

Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Nihat Doğan oğluna koyacağı ismi de izleyenler ile paylaştı.

"Aşiretimizin adını alsın istedim, Batıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan' olacak." dedi.

NİHAT DOĞAN’IN OĞLUNUN İSMİNİN ANLAMI NE?

Nihat Doğan oğluna vereceği Batıgan isminin anlamını ise şu sözlerle açıkladı: "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek."

NİHAT DOĞAN’IN EŞİ ARZU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Nihat Doğan’ın eşinin kim olduğu magazin severler tarafından araştırılıyor. Nihat Doğan İranlı hayranı Arezoo Gharlar ile Ağustos ayında sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü türkücünün eşi Arzu ile ilgili çok fazla bilgi bulunmazken, çiftin bir yıldır birlikte olduğu ve Arzu’nun 3 aylık hamile olduğu biliniyordu.

Haberin Devamı

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul’da doğan Nihat Doğan, 11 yaşındayken babasını kaybetti. Avcılarda bir çay bahçesinde söylediği istek türkü üzerine izleyicilerin beğenisini kazandı. Şöhret fırsatlarının daha çok olduğunu düşünen ünlü türkücü Almanya’ya gitti. Ancak burada istediği başarıyı elde edemeyeceğini anlayınca yeniden Türkiye’ye döndü.

Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Nihat Doğan, Seda Sayan ile yaşadığı beraberlikle uzun süre Magazin gündeminde yer aldı.

2011 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer aldı ve Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumculuğunu üstlendi.

NİHAT DOĞAN’IN ALBÜMLERİ

1994: Kırdın Kalbimi

1996: Ayrılık Acı Birşey

1998: Anlamıyorlar

2000: Dayan Yüreğim

2001: Züleyha

2002: Zor Gelir

2004: Seve Seve

2005: Bitanesinden Bitanesine

2007: Allah belanı versin

2009: 1071

OYNADIĞI FİLMLER

2001: Sultan

2013: Harem (konuk oyuncu)