Magazin O Kız 13. bölüm Kanal D izle

O Kız 13. bölüm Kanal D izle

Paylaş
O Kız 13. bölüm Kanal D izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 13. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 13. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahit olduğu yasak aşkın peşine düşmekten çekinen Doruk, bu kez Zeynep’in gözünü açmak için Sitare ve Ozan arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarıp, Zeynep’e Sitare’nin gerçek yüzünü göstermeye kararlıdır. Sitare, Doruk’un hamlesi karşısında ne yapacaktır? Doruk, Zeynep’i öpmesiyle birbirlerine olan duygularını konuşmadan ilan etmişlerdir. Ozan ise çekim alanına geldiğinde ortada çoktan yoğun bir aşk elektriği oluşmuştur.

Kadir’in Melek’le ilgili ısrarcı olmasını ciddiye almayan Sitare, diğer yandan adım adım Melek’in Müjgan olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Artık şüphelerinden emin olan Sitare, Kadir konusunu kullanarak Melek’i avucunun içine almayı başarır. Melek’in Kadir’i görmesiyle yaşadığı şokun üzerine Sitare’nin hamlesi Melek’i daha da zora sokacaktır.

Haberin Devamı

O KIZ 13. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.