Magazin O Kız 16. bölüm Kanal D canlı izle

O Kız 16. bölüm Kanal D canlı izle

Paylaş
O Kız 16. bölüm Kanal D canlı izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 16. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 16. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep'in Ozan'la beraber olmasını kendine yediremeyen ve çok üzülen Doruk kör kütük sarhoş oluyor. Doruk'un bu halinden faydalanmak isteyen ve bunu bir fırsat olarak kullanan Melek, Doruk'la birlikte oluyor. Öte yandan zor anlar yaşayan ve tutuklanan Kadir, yıllar önce yaşadığı gözaltı zamanları gözünde canlanınca kahroluyor.

Doruk, Zeynep'in Ozan'ın öpmesinden sonra adeta şok olmuştur. Zeynep ise Doruk'a karşı öfkelidir. Diğer taraftan Ozan ise Zeynep'e içini açar. Kadir'in sorguya alınmasıyla birlikte ortalık iyice karışır. Bu olayı çözecek kişi yine Sitare'dir!

O KIZ 16. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.