Magazin O Kız 17. bölüm Kanal D izle

O Kız 17. bölüm Kanal D izle

Paylaş
O Kız 17. bölüm Kanal D izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 17. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 17. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir ve Melek karşı karşıyadır. Kadir, yüzünde bir gülümsemeyle gözünü kırpmadan Melek’e bakarken, Melek yaşadığı şokun ardından başını çevirip hızlıca oradan uzaklaşmaya çalışmaktadır. Sinirleri bozulan, ajansta dört dönen Melek, Kadir’le karşılaşmanın etkisini bir an bile kaybetmemiş bir halde Sitare’yi arar. Sitare duydukları karşısında şok olur ve panikle ajansın yolunu tutar. Zeynep ve Doruk toplantı odasındadır. İkisi de birbirlerine karşı son derece mesafelidir. Zeynep gergin bir şekilde Doruk’a döner, tam bir şey söyleyecekken Doruk’un sözleriyle neye uğradığını şaşırıp kalır. Doruk, Ozan’ın sevgilisi olduğunu Zeynep’e söylediğinde, Zeynep’in Ozan’a karşı tavrı Ozan’ın egosunu daha da fazla zedeleyecektir.

Haberin Devamı

O KIZ KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.