Magazin O Kız 18. bölüm Kanal D izle

O Kız 18. bölüm Kanal D izle

Paylaş
O Kız 18. bölüm Kanal D izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 18. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 18. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek’in bakışları Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır… Artık kızı olduğunu öğrenmiştir. Fakat kafası karmakarışık vaziyettedir… Doruk, Sitare cephesini ezmeye devam etmektedir. Kadir’in haberlerinin unutulması ve gündemin değişmesi için Zeynep ve Ozan’ın sunuculuğunu yapacağı bir davet ayarlar. Bu davet Zeynep ile daha fazla yakınlaşmasını sağlar ve Kadir ile Melek karşı karşıya gelir. Kadir, Melek’ini görmenin mutluluğundayken, Melek ise büyük bir vicdan azabı rolünü oynamanın zorluğundadır… Artık tek amacı, Sitare’nin elinden kızı Zeynep’i alabilmek olacaktır.

O KIZ 18. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.