Magazin O Kız 21. bölüm Kanal D izle

O Kız 21. bölüm Kanal D izle

Paylaş
O Kız 21. bölüm Kanal D  izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 21. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 21. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sitare ve Ozan hesaplaşması kıran kırana devam ederken, Zeynep daha fazla dayanamaz ve ortaya çıkar. Sitare ve Ozan dev bir şok yaşar, Zeynep onlara açıklama yapma fırsatı bile vermeden nişanı terk eder. Melek, dünyası başına yıkılmış olan Zeynep’i avutmak için hemen devreye girerken, Sitare ikisini yan yana gördüğü an Melek’in oyununa geldiğini anlar ama ilk kez pozisyon alamayacak kadar gafil avlanmış haldedir. Sitare topa hızla Kadir’i sokar. Kadir’e, Zeynep’in ona küstüğünü anlatıp, ondan yardım ister. Küslüklere hiç dayanamayan Kadir, Sitare ve Zeynep’i barıştırmak için kolları sıvar ve ikisini bir emrivakiyle bir araya getirir. Sitare, Zeynep’le yalnız kalma fırsatı bulduğu an yapabileceği tek şeyi yapıp, ona Ozan’la ilgili günah çıkartır.

Haberin Devamı

O KIZ KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.