Magazin O Kız 5. bölüm Kanal D izle!

O Kız 5. bölüm Kanal D izle!

Paylaş
O Kız 5. bölüm Kanal D izle!

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D 5. bölüm O Kız izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm canlı izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 5. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

O Kız'ın 19 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 5. Bölümünde Zeynep ve Ozan'ın hayatında büyük değişimler yaşanıyor!

Nişandan kaçan Zeynep’in Ozan’ın katıldığı organizasyon sırasında basının karşısında sevgili olduklarını itiraf etmesi ortalığın birbirine girmesine neden olur. Zeynep’in hayatındaki değişiklikler ailesini de etkilemeye başlarken Kadir ve Zeynep kendilerini bambaşka bir maceranın ortasında bulur.

Ozan ise, hayatının en kritik anında karşısında bulduğu Kadir’in kim olduğu gerçeğinin peşindedir. Bu hamlesiyle Sitare’nin eline düşen Zeynep köprüleri yakmıştır ve Sitare ne isterse yapmaya hazırdır.  Ve Sitare gaza basar. Zeynep ve Ozan’ın pembe aşk hikayesi başlar. Ancak Hakkı’nın devreye girmesiyle yaşananlar aşk hikayesini sosyal medyadan 3. sayfaya taşır. Yaşananlar Sitare’nin bile hesaplayamadığı boyuta gelir. Çığ gibi büyüyen olaylar hem Zeynep ve Ozan için hem de aileleri için beklemedikleri sonuçlar doğurur.

Haberin Devamı

Zeynep’in büyük itirafı ne olacak? Zeynep ve Ozan cephesinde yaşanan büyük değişim ne? Ozan’ı Kadir mi, bir başkası mı yaraladı?

O KIZ 5. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.