Magazin O Kız Kanal D 8. bölüm izle

O Kız Kanal D 8. bölüm izle

Paylaş
O Kız Kanal D 8. bölüm izle

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi O Kız, bu akşam seyircilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in paylaştığı O Kız dizisi, konusuyla da ilgi çekiyor. O Kız dizisi yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Kanal D O Kız 8. bölüm izleme linki haberimizde.

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla başladığı ilk günden beri ilgi odağı olan O Kız dizisi, Çarşamba akşamlarının gözde dizisi. Bu akşam yeni bölümü kaçırmak istemeyenler O Kız yeni bölüm izle gibi internette aratma yapıyor. İşte, Kanal D O Kız 8. bölüm izle!

Haberin Devamı

O KIZ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep ve zeka geriliğine sahip babası Kadir'in hayatını konu alıyor!

O Kız'ın 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 8. Bölümünde Sitare'nin üvey oğlu Doruk'un ortaya çıkması dengeleri değiştiriyor!

Sitare’nin üvey oğlu Doruk, Zeynep ve Ozan’ın hayatına da hızlı bir giriş yapar. Sitare, var gücüyle Doruk tehdidinden kurtulmaya çalışırken, Ozan’ın Sitare’ye misilleme yapıp Zeynep’i takipten çıkmasıyla başlayan Ozan ve Doruk iş birliğiyle beklenmedik bir noktaya varır. Ozan artık Doruk’la birlikte Sitare’nin karşısındayken, yanında ise bütün sadakatiyle Zeynep vardır.

Zeynep, Sitare tarafından Doruk’a karşı hızla manipüle edilir ve Sitare’ye duyduğu güvenle Doruk’a karşı daha tanışır tanışmaz gardını alır. Sitare’nin, Doruk’la ilgili uyarılarına kulak asmayan Ozan ise onunla gizemli bir anlaşma için el sıkışmaktan dahi geri durmaz. Diğer yanda Kadir, Sitare ile yaptıkları kahvaltıdan beri üst katta ‘gezen adamı’ gördüğü konusunda inatçıdır. Sitare ile yeniden karşılaştıklarında nihayet ne gördüğünü ona da söylemesiyle Sitare hayatının en riskli kararlarından birini verir. Ancak Sitare ne yaparsa yapsın Kadir’in ona bir sürprizi daha vardır.

Haberin Devamı

O KIZ 8. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.