Magazin O Kız Melek'i kim oynuyor? O Kız Melek kimdir? O Kız Melek'i oynayan Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında, nereli?

O Kız Melek'i kim oynuyor? O Kız Melek kimdir? O Kız Melek'i oynayan Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Paylaş
O Kız Melek'i kim oynuyor? O Kız Melek kimdir? O Kız Melek'i oynayan Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi O Kız bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. O Kız dizisi kadrosuna katılan Melek, gerçek hayatta kim olduğu merak ediliyor. Rojda Demirer, Kadir’in eski eşi, Zeynep karakterinin annesi Melek karakterine hayat verecek. Melek karakterini gören izleyiciler ise kim olduğunu araştırıyor. O Kız Melek'i kim oynuyor? O Kız Melek kimdir? O Kız Melek'i oynayan Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer’in biyografisi ve rol aldığı diziler…

O Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek. Kadir'in eski eşi, Zeynep'in de annesi rolüne hayat verecek olan Melek karakteri ise oldukça merak ediliyor. Peki, O Kız Melek'i kim oynuyor? O Kız Melek kimdir? O Kız Melek'i oynayan Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer’in biyografisi ve rol aldığı diziler…

Haberin Devamı

O KIZ MELEK KİMDİR?

Kanal D'nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi O Kız'a güzel oyuncu Rojda Demirer dahil oldu. Başarılı oyuncu, dizide Zeynep karakterinin annesi aynı zamanda Kadir'in ise eski eşi olan Melek karakterine hayat verecek.

Demirer'in diziye dahil olmasının ardından hikayede neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

ROJDA DEMİRER KİMDİR?

12 Ağustos 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Rojda Demirer, aslen Diyarbakırlıdır. 9 yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu ile ilgilenmeye başlayan Rojda Demirer, daha sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.

2001 yılında mezun olduktan sonra 2003-2008 yılları arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev alan Rojda Demirer, 2003 yılında ilk dizisi Aşk Olsun ile televizyon dünyasına adım attı.

Haberin Devamı

Demirer, Adı Efsane, Kördüğüm, Acil Aşk Aranıyor, Alev Alev, Elde Var Hayat, Geniş Aile, Melekler Korusun, Kaos Örümcek Ağı, Çarpışma, Maraşlı gibi yapımlarda rol aldı.