Magazin O Ses Türkiye yılbaşı jüri üyeleri kim? 2023 yılbaşında O Ses Türkiye’nin yarışmacıları belli oldu mu?

O Ses Türkiye yılbaşı jüri üyeleri kim? 2023 yılbaşında O Ses Türkiye’nin yarışmacıları belli oldu mu?

Paylaş
O Ses Türkiye yılbaşı jüri üyeleri kim? 2023 yılbaşında O Ses Türkiye’nin yarışmacıları belli oldu mu?

O Ses Türkiye’nin gelenekselleşen yılbaşı gecesi eğlencesinde yer alacak jüri üyeleri ve yarışmacılar televizyon severler tarafından merakla bekleniyor. TV8’de yayınlanan programda her yıl televizyon ve magazin dünyasından isimler sahneye çıkarak performans sergiliyor. Jüri üyeleri ise en beğenilen isimleri kendi takımlarına almak için kıyasıya bir rekabet içine giriyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı gecesi jüri üyeleri kim? 2023 yılbaşında O Ses Türkiye’nin yarışmacıları belli oldu mu? İşte detaylar…

O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı gecesi eğlencesi her yıl milyonlarca izleyiciyi TV8 ekranlarına kilitliyor. Aralık ayının sonlarına doğru yaklaşırken yıl başını evinde geçirmeyi planlayanlar 2023 O Ses Türkiye jürilerini ve yarışmacılarını araştırmaya başladı…

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE YILBAŞI GECESİ JÜRİ ÜYELERİ KİM?

O Ses Türkiye yılbaşı gecesi programının jürilerinin kimler olacağı konusunda henüz Acun Ilıcalı veya TV8 tarafından bir açıklama yapılmadı.

Ancak sosyal medyada yer alan haberlere göre O Ses Türkiye’de yılbaşında jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe, Seda Sayan ve Murat Boz oturacak.

2023 YILBAŞINDA O SES TÜRKİYE’NİN YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

O Ses Türkiye yılbaşı programında her yıl spor, televizyon, sinema ve magazin dünyasından ünlü isimler seslendirdikleri şarkılarla yer alıyor. 2023 yılbaşı gecesi için de yarışmaya kimlerin katılacağı pek çok işi tarafından merak ediliyor. Ancak şu an için konuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor.