Magazin Odasında davul çalıp şarkısını söylüyordu

Odasında davul çalıp şarkısını söylüyordu

Paylaş
Odasında davul çalıp şarkısını söylüyordu

İngiltere'deki evinde geçen cumartesi ölü bulunan ve önceki gün son yolculuğuna uğurlanan Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse'un babası Mitch Winehouse Haftalık US dergisine kızının son gecesine dair yeni detaylar anlattı

Mitch Winehouse kızının son gecesi için şunları söyledi: “Amy odasında, davul çalıyor ve şarkı söylüyordu. Geç bir saat olduğu için koruması geldi ve sessiz olmasını söyledi, o da aynen böyle yaptı...Sabah olduğunda onu kontrol etmek için geri geldi ama Amy’nin uyuduğunu düşündü. Birkaç saat sonra tekrar geldiğindeyse Amy’nin nefes almadığını anladı ve yardım çağırdı.”

Babası, cenazesinde, Winehouse’u “İyi geceler meleğim, iyi uyu. Annen ve baban seni sonsuza kadar çok sevecek” sözleriyle uğurlamıştı. Öte yandan bir dönem İskoçya ’nın Sunday Mail gazetesinde çalışan gazeteci Charles Lavery, İngiltere ’deki tabloid gazetelerinin Winehouse’un telefon ve doktor kayıtlarını ele geçirdiğini öne sürdü.

İddiaya göre, rehabilitasyon merkezlerine giriş-çıkış zamanlarını öğrenmek Winehouse’un telefonlarını dinleyen gazeteler, aynı zamanda sanatçının babası Mitch, annesi Janis, kardeşi Alex ve eski kocası Blake Fielder-Civil de telefon kayıtlarını hedef almışlardı.

MİLLİYET

Haberin Devamı