Magazin Olay çizme satışa çıktı

Olay çizme satışa çıktı

Paylaş
Olay çizme satışa çıktı

Ergen, çizmeleri internette satışa çıkaracağını duyurdu. Gülben Ergen geçen hafta “Eyvah Eyvah” filminin galasında ve ardından katıldığı ödül töreninde giydiği, tartışılan çizmelerini satışa çıkaracağını açıkladı

Ergen’in abiye bir kıyafetin altına, kristal topuklu, kürklü çizmeyi giymesi tartışma konusu olmuş, Seren Serengil de aynı çizmeleri geçen ay çektiği “Ben Adamı Ayrılırken Tanırım” klibinde giydiğini belirterek Ergen’i taklitçilikle suçlamıştı.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre, çizmelerinin kar botu muamelesi gördüğünden yakınan Ergen, twitter’da arkadaşı Ela Barlas’ın “Botları 3 ay evvel Katar Emiresi Şeyha Mozah Bint Nasır, Kraliçe Elizabeth’i ziyaretinde giydi” şeklindeki yorumunu okuyunca “Verdiğin bilgiler günümüze şeffaf renk kattı. Ben gittigidiyornoktakom gibi bir yerden satışa çıkarmayı düşünüyorum çizmeleri?” cevabını verdi.

Öte yandan evi terk eden 6 yıllık eşi Mustafa Erdoğan ile boşanma aşamasında olduğu ortaya çıkan Ergen, dün önce twitter’dan Einstein’in “Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek ahmaklıktır” yazısını paylaştı.

Ardından da şarkıcı Yalın’a 4.5 yıl önce albümü için verdiği “Aşksın Sen” adlı şarkısında yer alan sözleri hatırlatarak “Senin şarkın hep yakalar beni... Bazen dönülmez kararlar almaya çok yakın duruyorsam demişsin” yazarak boşanmayı düşündüğünün sinyalini verdi.

Haberin Devamı