Magazin Örümcek Adam Kanal D canlı izle

Örümcek Adam Kanal D canlı izle

Paylaş
Örümcek Adam Kanal D canlı izle

Kanal D'de 25 Kasım Cuma (Bu akşam) Örümcek Adam filmi ekranlara geliyor. Sinemaseverler ise Örümcek Adam'ın konusunu ve oyuncularını merak ediyor. 2022 yılı yapımı filmin orijinal adı Spider Man olup fantastik ve aksiyon türlerindedir. Örümcek Adam filmini izlemek isteyenler için Örümcek Adam Kanal D canlı izle...

Bu akşam Kanal D ekranlarında Örümcek Adam filmi sinemaseverlerle buluşacak. Aksiyon ve fantastik türde film sevenler Örümcek Adam filmini kaçırmak istemiyor. Peki, Örümcek Adam filmi konusu nedir? Örümcek Adam filmi oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

ÖRÜMCEK ADAM KONUSU

Peter Parker, sosyal hayatında pek de başarılı olamayan bir öğrencidir. Okulda akranları tarafından sürekli olarak hor görülmekte ve aşık olduğu Mary Jane'i sadece hayal edebilmektedir. Bir gün okulun çıkardığı bir gezide üzerinde deneyler yapılan bir örümcek tarafından ısırılır. Peter Parker'ın sıradan hayatı baştan aşağı değişecektir. Peter, örümceğin içgüdüsel yeteneklerini kazanacak ve bunu şehrin karanlığında kaybettiği amcasının intikamını almak üzere kullanacaktır. Peter, artık 'Örümcek Adam' olacaktır.

ÖRÜMCEK ADAM OYUNCULARI

Orjinal adı : Spider-Man

Yönetmen : Sam Raimi

Yapım Yılı : 2002

Türü : Fantastik, Aksiyon

Oyuncular : Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst