Magazin Oyuncu Levent Can kimdir? Levent Can’ın durumu nasıl?

Oyuncu Levent Can kimdir? Levent Can’ın durumu nasıl?

Paylaş
Oyuncu Levent Can kimdir? Levent Can’ın durumu nasıl?

Sabah saatlerinde oyuncu Levent Can’ın kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. Sosyal medyadan öldüğüne dair paylaşımlar yapılınca hastaneden açıklama geldi. Çıkan haberler sonrası Levent Can’ın hayatı aştırılmaya başlandı. Levent Can kimdir? Levent Can hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Levent Can kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Levent Can, sevenlerini üzdü. Kalp krizi geçiren oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Durumu ciddiyetini koruyor” denildi. Bu haberler sonrası Levent Can’ın hayatı merak edildi.

Haberin Devamı

Levent Can nereli? Levent Can kaç yaşında?

Levent Can, 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumlu. Okul yıllarında oyuncu olmaya karar veren Can, çok başarılı bir öğrenci olmasa da kendisini oyunculuk anlamında geliştirdi ve çok başarılı bir oyuncu olmayı başardı.

Levent Can filmleri

Okulu bittikten sonra, dönemin en iyi kurumlarından birisi olan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu kadrosuna girdi ve profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Başarılı bir oyuncu olma yolunda kendini geliştirerek hızlı adımlar ile ilerleyen Levent Can, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 1991 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Aile Bağları dizisi ile gerçekleştirdi.