Magazin Oyuncu Ulaş Ünal cüzdan hırsızlığı yaptı

Oyuncu Ulaş Ünal cüzdan hırsızlığı yaptı

Paylaş
Oyuncu Ulaş Ünal cüzdan hırsızlığı yaptı

Bir dijital platformda yayınlanan Sıfır Bir ve Kıyma dizilerinde rol alan Ulaş Ünal, Adana'da bir avukatın cüzdanını çaldı. Oyuncunun o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

4 yıldır Ankara'da avukatlık yapan Yunus Levent Küfüdür akrabasının düğününe katılmak için gittiği Adana'da cüzdanının çalınmasıyla büyük bir şok yaşadı. Düğün sonrası Ankara'ya dönmek için Adana Havalimanı'na giden Küfüdür, güvenlik amaçlı cüzdanını x-Ray cihazındaki kutuya koydu. O esnada önünde bulunan dizi oyuncusu Ulaş Ünal, kendi kutusuna düşen cüzdanı alıp poşete koyarak hızlıca uzaklaştı. Birkaç dakika içinde cüzdanın çalındığını fark eden Küfüdür yaşandıklarını anlattı.

Haberin Devamı

' ADALET YERİNİ BULDU'

Düğün sonrası Ankara'ya dönmek için gittiği Adana Havalimanı'nda cüzdanının çalınmasıyla büyük bir şok yaşayan ve olayın havalimanında yaşanıyor olmasından dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Küfüdür, şunları söyledi: "Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir hırsızlık olayı yaşandı. Cüzdanım çalındı. Çalan şahısla birlikte 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın enteresan olan kısmı havaalanında olması. O kadar güvenlik kamerasının olduğu bir yerde hırsızlık yapmaya ancak cahiller cesaret ederdi. Şahısta cesaret etti ve cezasını buldu. Adana Emniyet Müdürlüğü'nün üstün gayreti sayesinde şahıslar cezaevine gönderildi. Kendisi aynı zamanda bir dizi oyuncusu. Talihsiz bir olay. Yanındaki 2 arkadaşının herhangi bir sabıkası yokmuş. Onlara yazık oldu. Cüzdan hala ortada yok. Cüzdanı nereye attıklarını hatırlamıyorlar. Adalet yerini buldu."

Haberin Devamı