Magazin Ozan'dan kan akması Sitare'nin işine yaradı! O Kız'daki Zeynep ünlü mü oluyor?

Ozan'dan kan akması Sitare'nin işine yaradı! O Kız'daki Zeynep ünlü mü oluyor?

Paylaş
Ozan'dan kan akması Sitare'nin işine yaradı! O Kız'daki Zeynep ünlü mü oluyor?

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi O Kız'da sular iyice bulanıyor. Yeni bölümde Zeynep'in Ozan'la sevgili olması, Kadir'in başını derde sokacak. Peki, nişanda terk edilen Hakkı, intikam peşine düşecek mi? Kadir'in bıçakladığı Ozan iyileşecek mi? Kadir hapisten çıkabilecek mi? O Kız dizisinde yaşananlar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr |Kanal D'de başladığı günden beri yoğun ilgi gören O Kız dizisi, Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Yeni bölümde yaşananlar ise birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

OZAN'LA ZEYNEP SEVGİLİ OLDU

Sitare'nin ayarladığı röportajda açıklama yapan Ozan'ı muhabirler sorularıyla sıkıştırırken, Zeynep yanına gider ve mikrofonu eline alıp sevgili olduklarını söyler.

Duruma sinirlenen Sitare ve Ozan, durumu toparlamak için röportajı bitirip karavana geçip durum değerlendirmesi yaparlar. Hakkı ve Fevzi'den kurtulmak için her şeyi kabul edeceğini söyleyen Zeynep, Sitare'yi ikna eder.

Fevzi evde çıldırırken, Zeynep ile Sitare sözleşmeyi imzalar.

ZEYNEP'TEN AİLESİNE KOCAMAN ÖZÜR

Ailesini zor duruma soktuğunu bilen Zeynep, Sitare ile sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fevzi'nin evine geri geldi. Yaşattığı her şey için özür dileyen Zeynep, ailesini inandırmak için "Biz Ozan'la en başından beri sevgiliydik. O görüntülerde de biz kavga etmiştik ve Ozan beni sakinleştirmeye çalışıyordu" dedi. Ailesi şimdilik bu yalana inandı gibi görünse de halası pek inanmadı. Bu lafları Zeynep'e kimin söylettiğini merak edip halasıyla Zeynep dertleşmeye başlar.

Haberin Devamı

Nişanda duyduklarını halasına anlatan Zeynep, nedenlerini açıklayınca halasının gönlüne bir nebze su serpildi.

HAKKI'DAN AHLAKSIZ TEKLİF

50 bin €'nun nasıl ödeneceğini konuşmak için bir araya gelen Hakkı ile Fevzi, güzel başladıkları sohbeti kötü bitirdiler. Fevzi parayı ödeyemeyeceğini söyleyince, Hakkı bir geceliğine Zeynep'i istedi. Duyduklarına çok sinirlenen Fevzi, tepkisini gösterince, Hakkı silah gösterip Fevzi'yi tehdit eder. Hakkı'dan korkan Fevzi, sesini çıkarmadan usulca eve gidip öfkesini ev halkına kusar.

SİTARE BU OYUNU BOZAR!

Zeynep'in evinde yaşananlara şahit olan Sitare, ilk gördüğünde anlam veremese de, Zeynep nişandan kaçtıktan sonra Sitare'ye gerçekleri anlatması ve ihtiyacı olan paranın nereye gideceğini söyleyince Sitare, Sibel ve Nimet'in peşine düşer. İnternette yapılan son paylaşımlarından yola çıkıp para alışverişini çözer. Sibel'i tehdit edip parayı alan Sitare, Zeynep'e geri iade edeceğini söyler.

Zeynep'e para götürmek için yola düşen Ozan, kebapçının önünde Hakkı'nın Kadir'i tartakladığını görür. Kadir'i tanıyan Ozan, aracından inip hemen müdahale eder. Hakkı ise Ozan'ı tanıyıp daha da sinirlenir. Kadir'i, Hakkı'nın elinden kurtaran Ozan, Zeynep'in evinin yolunu tutar.

Haberin Devamı

Aile halkının da evde olması herkes de gerginlik yaratırken Ozan, Zeynep'in ailesinden özür diler. Benim neden olduğum bu borcu ben öderim diyerek parayı Fevzi'ye uzatır. Aile bireylerinin çoğu parayı kabul etmezken, fırsatçı Fevzi parayı hemen alır. Herkesin nefret ettiği Ozan, bir anda Zeynep'in ailesinin ilgi odağı oldu.

HAKKI İNTİKAM PEŞİNDE

Kiralık adam tutan Hakkı, aklında kötü planlar kurduğu sırada, Fevzi ile yolda karşılaşır. Parayı iade ederken Hakkı ile Fevzi arasında gergin dolu anlar yaşanır. Hakkı, Fevzi'yi açık açık tehdit ederek parayı alır ve uzaklaşır.

OZAN BIÇAKLANIYOR

Yaptıkları anlaşma gereği evin önünde fotoğraf çekilen Zeynep ile Ozan, sevgili pozları verirken Hakkı'nın tuttuğu adam bir anda Ozan'ı bıçaklayıp kaçar. Neye uğradığını anlamayan Ozan, kanlar içinde yere yığılır.

Fevzi'nin eve tam zamanında gelmesiyle Ozan'ı hastaneye yetiştirirler.

Olayı görmeyen mahalleli, Ozan hastaneye kaldırıldıktan sonra yerdeki kanın neden olduğunu anlamaya çalışırlar. O sırada bir kişi Ozan'ın bıçaklandığını söyleyince ortalık iyice karışır. Türkan, Kadir'in nerede olduğunu sorar. Saklandığı yerden çıkan Kadir'in üzerindeki kanı görünce, herkes Kadir'in yaptığını düşünür.

Haberin Devamı

Polis, soruşturma için Ozan'ın bıçaklandığı yere gelir. Tek görgü tanığı olarak olay yerinde bulunan Kadir'in ifadesini alırlar. İfade boyunca Fevzi'nin adını veren Kadir, ailesinin tedirginliğine yol açar. Fevzi'nin başına bir şey gelir korkusuyla Türkan, Kadir'in sağlık raporunu polise gösterir ve ifadesinin çok güvenli olmadığını söyler.

Bu sırada polis, hastaneye gelip Zeynep'in de ifadesini alır. Fevzi'nin bütün kaş göz yapma çabasına rağmen Zeynep, şüphelendiği kişinin eniştesinin arkadaşı olan Hakkı olarak ifade verir. Fevzi ve Hakkı gözaltına alınır. Akşam haberlerinde ise yaşanan olay aile dramı olarak verilir.

ZEYNEP, OZAN'IN İŞİ!

Hastanede tedavisi eden Ozan'ı, Türkan ve İpek ziyarete gelir. Ziyaret bitiminde Türkan, Zeynep'e hadi eve der. Fakat durumun böyle olmayacağını söyleyen Sitare "Türkan hanımcım, Zeynep eve gelemez! Ozan'ın yanında refakatçı olarak kalacak. Bu gece, belki de 3 gece. Zeynep, Ozan'ın işi, evdekiler de sizin işiniz!" diyerek Türkan'ı eve yolladı.

Haberin Devamı

Ameliyatı başarılı geçen Ozan, narkozun etkisinden kurtulup uyanınca Zeynep'i gördüğüne çok şaşırdı. Etrafında başka kimsenin olmadığını görünce sinirlenen Ozan, Zeynep'ten Sitare Hanım böyle olmasını istedi cevabını aldı. Telefonunu isteyip haberlere bakan Ozan, bıçaklanma nedeni olarak Zeynep'in eski nişanlısı olduğunu anlayınca telefonu fırlatır.

3. SAYFA HABERİ OLMAK SİTARE'NİN İŞİNE YARADI

Ozan'ın bıçaklanması basının dikkatini çekerken, Ozan tekrar sosyal medyada ilgi odağı oldu. Sitare ve asistanı neredeyse Ozan'ın bıçaklanmasına sevinecek duruma geldiler.

Mine ve Sitare, yolda giderken izlenme grafiğini değerlendirir. Mine, illa kan gerekiyormuş diyerek tepki verir. Sitare ise "Keramet kanda değil kızda! Bu ülkedeki kadınların yarısı bunu yaşıyor. Ozan gerçek değil ama kız gerçek" der.

OZAN'IN SIR GİBİ SAKLADIĞI AİLESİ SÜRPRİZ YAPIYOR

Ozan'ın bıçaklandığını duyan annesi ve kız kardeşleri, memleketten apar topar gelir ve Ozan'ı evde bekler. Bu arada bir sürü yemek pişiren Ozan'ın annesi, Ozan ve Zeynep'i görünce heyecandan eli ayağı birbirine dolaşır. Ozan'ın kız kardeşleri Zeynep'e oldukça tepkiliyken, annesi Zeynep'i oldukça çok sevdi.

Ozan'ın ailesinden utanan Sitare, Zeynep'i aile konusunda uyarmaya çalışır. Ozan ailesine çok düşkündür, tam senin gibi insanlar, sosyal medyada vahşi bir ortam olduğu için onları koruyup kollar der. Aileler yasaklı bölge olduğunu vurgular ve ağzını sıkı tutması için tembih eder.

Bir yandan da Ozan'a ailesini yollaması için baskı kuran Sitare, Ozan'ı zor durumda bırakıyor. Ailesinin ne zaman gideceğini geldikleri gün soran Ozan, kız kardeşlerini ve annesini oldukça kırar. Daha sonra ailesinin ne kadar üzüldüğünü gören Ozan, iki gece kalmalarına izin verir.

NİMET, SİBEL'E ÖFKESİNDEN YALANINI GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI

Çeyizleri almak için evi basan Sibel, Nimet ile yüz yüze gelir. Sen beni nasıl tehdit edersin diye hesap soran Sibel karşısında öfkesine yeni düşen Nimet, Kadir'i ve ailesini nasıl kandırdığını açık açık anlattı. Sen kendi babanı dolandırdın asıl diyerek Sibel'e olan öfkesini kustu.

SİTARE AKLINI KULLANIYOR! ZEYNEP ÜZERİNDEN PROJE OLUŞTURUYOR

İş camiasında önemli yere sahip olan kadın arkadaşlarıyla bir araya gelen Sitare, Zeynep'in ne kadar doğal ve toplumdan olduğunu anlatıyor. Güzelliği ve doğallığıyla diğer kadınların da ilgisini çeken Zeynep, haberi olmadan yeni bir projenin yüzü olmaya hazırlanıyor.
Kadınlarla tanışma ayarlayan Sitare, buluşma öncesi Zeynep'i arayıp "Sakın kuzeninden falan giyinme! Saça, başa, makyaja gerek yok. En mahalle kızı haline ihtiyaç var" diyerek uyarıda bulunuyor.

OZAN, KADİR'DEN İŞKİLLENİYOR

Kadir'in sürekli karşısına çıkması Ozan'ı işkillendiriyor. Kim olduğunu ve nasıl sürekli karşısına çıktığını merak eden Ozan, Kadir'den şüphelenmeye başlıyor. Zeynep'i almak için sokağa giren Ozan, Kadir'i görünce şoföre durmasını söylüyor. Beni neden takip ediyorsun diye Kadir'den hesap soran Ozan, Kadir'in hasta olduğundan değil sürekli sarhoş gezen biri olduğundan şüpheleniyor. O sırada Zeynep, Ozan'la Kadir'in konuştuğunu görüyor ve koşarak yanlarına gidiyor.

Bomba olayların olduğu 5. bölümde, seyirciler Ozan'ın Kadir'den neden şüphelendiğini anlamaya çalışıyor. Peki, Zeynep ünlümü olacak? Sitare ise yaşanan talihsizlikler avantaja çevirmeyi başaracak mı? O Kız 5. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

O KIZ 5. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.