Magazin Pantene Altın Kelebek'te beklen gün geldi! 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Pantene Altın Kelebek'te beklen gün geldi! 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Paylaş
Pantene Altın Kelebek'te beklen gün geldi! 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye'de 47 yıldır sanat ve televizyon dünyasının en iyilerini ödüllendiren Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 2022 yılında düzenlenecek 48. törene saatler kaldı. En prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Kelebek bu yıl Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile gerçekleşecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında merak edilenler...

48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ile 2022'nin enleri seçilecek be birçok kişi ödüllerine kavuşacak. Yüzde 70'lik kısmının halk oylamasıyla oluşacağı değerlendirme süreci, yüzde 30 oranında ise jüri üyelerinin vereceği oylarla ödüller sahiplerini bulacak. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN?

Televizyon dünyasının en uzun soluklu ve prestijli ödülleri Altın Kelebek, bu sene Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile 4 Aralık Pazar günü 19.45'te canlı yayınla Kanal D'de ve Teve2'de!

JÜRİ ÜYELERİ

Altın Kelebek Ödül Töreni jürisinde Faruk Bayhan, Erol Evgin, Nevra Serezli, Bengü, Simge ve Ersay Üner’in yanı sıra Hürriyet ekibinden Selim Akçin, Savaş Özbey, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Orkun Ün ve Hakan Gence yer aldı.