Magazin Paris azim yaptı

Paris azim yaptı

Paylaş
Paris azim yaptı

Paris azim yaptı

Yaptığı her şeyle gündemde kalmayı başaran sosyetik güzel Paris Hilton’un ikinci albümü birkaç ay içinde raflardaki yerini alacak. Bundan dört yıl önce ‘Stars Are Blind’ adlı albümünü çıkaran 29 yaşındaki Hilton, albüm çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Haberin Devamı

PARIS HILTON'UN SEKSİ POZLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk albümü yüzünden çok eleştirilen sosyetik güzel, dört yıl boyunca yeni albümü için enerji topladığını ve müzik dünyasında fırtına gibi eseceğini söyledi. İlk klibinin çekimi için İspanya sahilini tercih eden Hilton, çekimlerin çok güzel ve eğlenceli geçtiğini belirtti.

Albümünde dans ve kulüp müziklerinin yer aldığını söyleyen seksi güzel, çıkış şarkısının klibini ultra lüks bir villada çekildiğini söyledi. Albümün birkaç ay içinde raflardaki yerini alacağını söyleyen Hilton, “Şimdiden çok heyecanlıyım. Uzun zamadır albüm üstünde çalışıyorum. Umarım emeğimin karşılığını alırım” diye konuştu.

PARİS PES ETMİYOR

İlk albümü nedeniyle çok eleştiri aldığı için üzüldüğünü söyleyen sosyetik güzel Paris Hilton, albümünün çok sattığını ve neredeyse her gece kulübünde çalındığını belirtti. Sadece ünlü olduğu için eleştirildiğini ve yeteneksiz olarak anıldığını söyleyen Hilton, müzik çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Haberin Devamı

Paris Hilton'un şok kareleri:

ONUNLA OLMANIN ÖMRÜ 1 HAFTA!

YENİ OYUNCAĞI İLE TUTKULU ANLAR!

PARIS COŞTU!

PARIS AŞKI PAHALIYA PATLADI!