Magazin Paris Hilton havalimanında bagaj işlemleri uzayınca yere oturup dinlendi

Paris Hilton havalimanında bagaj işlemleri uzayınca yere oturup dinlendi

Paylaş
Paris Hilton havalimanında bagaj işlemleri uzayınca yere oturup dinlendi

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan Paris Hilton, defile için 8 valizle gelince havalimanında yere oturarak bagaj işlemlerinin bitmesini bekledi

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkan Paris Hilton ve nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla, bugün sabah saatlerinde Antalya'dan Madrid'e gitmek üzere İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

VALİZLERİNİ YERE OTURARAK BEKLEDİ

8 valizle İstanbul'a gelen Hilton, Atatürk Havalimanı'nda check-in ve bagaj işlemleri uzayınca uzun süre ayakta bekleyemedi.

Türk Hava Yolları business kontuarlarının bulunduğu alanda yere oturan manken, cep telefonuyla zaman geçirdi.

Türkiye'de çok güzel vakit geçirdiğini söyleyen Paris Hilton, yeniden geleceğini söyledi.

Türk Hava Yolları’na ait uçakla Madrid’e giden Paris Hilton ve nişanlısı buradan da İbiza Adası’na geçeceklerini söyledi.

AZ DAHA YERE KAPAKLANIYORDU

Antalya'da 26'ncısı düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un defilesinde baş manken olarak podyuma çıkan Paris Hilton, 3 elbisenin tanıtımını yaptı. Paris Hilton'a, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy'un yanı sıra Türkiye'den 40 manken eşlik etti.

Haberin Devamı

Kaygan zeminden dolayı zor anlar yaşayan Paris Hilton, bir ara düşme tehlikesi yaşadı. Paris Hilton, küçük bir düşme tehlikesi geçirmeden kendini toparlamayı başardı.